Uusimmat arvostelut

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
The UntouchablesLahjomattomat
Ohjaus Brian De Palma
Pääosissa mm. Kevin Costner, Sean Connery, Robert De Niro, Andy Garcia ja Charles Martin Smith

Viiden tähden klassikkoelokuva Al Caponen valtakauden päättäneestä Elliot Nessistä ja tämän lahjomattomien iskuryhmästä.

Elokuva istuttaa nuoren periaatteiden ajaman etsivän (Kevin Costner) ja maailmaa nähneen veteraanipoliisin (Sean Connery) yhteiselle ristiretkelle aikansa suurinta konnaa Al Caponea (Robert De Niro) vastaan. Historiasta innoituksensa ottavat tapahtumat avautuvat eeppisiin mittoihin kasvavana rikosdraamana, joka löytää inhimillisyyden ja huumorin kylmäävien käänteidensä takaa.

Elokuva pitää vaivatta otteessaan vielä näin n:nellä katselukerrallakin - HD-kuosi 4K-televisioon skaalattuna onnistuu jopa uskottelemaan, että kyseessä on vasta...

Lisätty keskiviikkona klo 08:00Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
20th Century Women20th Century Women
Ohjaus Mike Mills
Pääosissa mm. Annette Bening, Elle Fanning, Greta Gerwig, Lucas Jade Zumann ja Billy Crudup

Yh-äiti (Annette Bening) yrittää kasvattaa teini-ikäisen poikansa yhdessä alivuokralaistensa kanssa keskellä 1970-luvun Amerikkaa. Itse 1930-luvun laman aikana ja naapurustonsa yhteishuollossa kasvanut äiti pyytää valokuvauksesta innostunutta ja kohdunkaulan syövästä toipuvaa Abbieta (Greta Gerwig) ja poikansa parasta ystävää kapinoivaa Julieta (Elle Fanning) jakamaan poikansa kaitsemisen.

Rauhallisen määrätietoisesti etenevä kertomus onnistuu taiteilemaan tiensä vapaastihengittävän ja tyhjänpäiväisyyden välimaastossa eksymättä koskaan mitäänsanomattomuuden puolelle. Elokuva antaa hahmoilleen romaanin mittaiset taustatarinat, mutta tekee tämän hahmo...

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
DunkirkDunkirk
Ohjaus Christopher Nolan
Pääosissa mm. Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Fionn Whitehead, Aneurin Barnard ja Harry Styles

Alkukesästä 1940, Dunkerquen taistelun jälkimainingeissa, Saksan sotajoukot ovat motittaneet liittoutuneiden jalkamiehet ahtaaseen kulmaan. Kolmannesmiljoona sotilasta odottaa Kanaalin rannalla merentakaisia vapauden tuovia sotalaivoja. Tappiomieliala leviää puolustuslinjan imeytyessä rantaviivaa kohti. Evakuoinnin käynnistyminen on verkkaista, pelastusoperaation etenemistä häiritsevät saksalaisjoukot niin maalla, merellä kuin ilmassa.

Christopher Nolanin suurtyö Dunkirk lähestyy sodan arkea selviytymishaaveiden kautta. Nuorten miesten ainoana tavoitteena on kotiinpääsy. Voitonhaaveet ovat jääneet taakse. Harras toive herättää mitä moninaisimpia ja...

Lisätty perjantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Saturday Night FeverSaturday Night Fever
Ohjaus John Badham
Pääosissa mm. John Travolta

Yksi hauskimpia arvostelukokemuksistani muistuu heti mieleen 15-vuoden takaa, kun Lauantai-illan huumaa ilmestyi DVD:nä. "Naisten kengät!",näin kommentoi Pinja, 5 v., John Travoltan kuuluisaa kävelyä elokuvan alussa. Pikkutyttö tajusi täten maalikaupan myyjän yhteiskunnallisesta asemasta enemmän kuin koko Suomen nuoriso talvella 1978.

Jos toisen Johnin, John Lennnin, mukaan nainen oli maailman neekeri, niin 1970-luvun discohuumaa elävä työläistaustainen italialainen oli New Yorkissa vieläkin aliarvostetumpi asukas. Yhtymäkohta Taksikuski-elokuvan päähenkilöön on ilmiselvä. Ohjaajat tuskin ymmärsivät tätä tasoa, mikä ilmeni Suomessa: me luulimme näiden...

Lisätty keskiviikkona klo 08:00Lue koko arvostelu

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään