Uusimmat arvostelut

 DVD arvostelu kansi
Muukalainen katosiThe Stranger
Ohjaus Orson Welles
Pääosissa mm. Orson Welles, Edward G. Robinson ja Loretta Young

Hienovaraisesti uhkaavaa tunnelmaa pikkuhiljaa lisäämällä etenevä trilleri natsien rotuopin todellisesta pääsuunnittelijasta (Orson Welles), joka toisen maailmansodan parrasvalojen takana lymyilleenä pystyy ottamaan uuden henkilöllisyyden hienosto-Amerikan sydämestä. Sotarikollisia etsivä virkamies (Edward G. Robinson) vaanii saalistaan kärsivällisesti.

Lisätty tänään klo 08:00Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
SuosurmatLa isla mínima
Ohjaus Alberto Rodriguez
Pääosissa mm. Raul Arevalo, Javier Gutierrez, Nerea Barros, Jesus Carroza ja Jesus Castro

Eteläespanjalaisessa tuppukylässä kuhistaan. Kaksi vilkasmielistä teinikaunotarta on kadonnut kyläjuhlien melskeessä. Epämiellyttävä tapahtuma on saatava nopeasti pois päiväjärjestyksestä ja median syynin alta, sillä riisisesonki painaa päälle. Poliisi- ja kunnanjohto tilaa kansalliskaartin avuksi kaksi rikostutkijaa isolta kirkolta. Rikosvyyhdin ulottuvuus paljastuu pala palalta kantaen oletettua laajempiin piireihin, kauemmas lähihistoriaan, pelkkiä murhia syvemmälle.

Hätiin hälytetyn tutkijaparin toimintamallit edustavat toistensa vastakohtia, poikkeavia ajanjaksoja Espanjan poliittisessa historiassa. Vanhan liiton etsivä Juan (Javier Gutierrez) hallitsee Francon...

Lisätty keskiviikkona klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
Jack Reacher: Never Go BackJack Reacher: Paluu päämajaan
Ohjaus Edward Zwick
Pääosissa mm. Tom Cruise, Cobie Smulders, Robert Knepper, Danika Yarosh ja Ninja N. Devoe

Jack Reacher (Tom Cruise) luulee onnensa kääntyneen kun irtolaiselämä ja on/off-yhteistyö armeijan kanssa lupaa muuttua treffeiksi sinkun majurin kanssa, mutta varjo ennättää miehen edelle. Pian kaksikko pakenee yhdessä murhamiehiä ja tutustuu toisiinsa leikkimielisen salajuonen ratkonnan merkeissä. Jälkikasvuakin ilmaantuu alle 9 kuukauden.

Kliseisellä tarinalla kuormitettu toimintajännäri tietää jauhavansa purukumia, mutta ei anna tämän hidastaa tahtia. Pökkelöt hahmot ja koomisuutta lähestyvät kerronnalliset valinnat eivät antia juuri terästä, mutta popcorn poksuu kaavan mukaan ja filmi rullaa.

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
The Beatles – Eight Days a Week The Touring YearsThe Beatles – Eight Days a Week The Touring Years
Ohjaus Ron Howard
Pääosissa mm. John Lennon, Paul McCartney, George Harrison ja Ringo Starr

Ron Howardin Beatles-dokumenntti aiheutti etu- ja jälkikäteen samanlaisiä värinöitä kuin vuosia sitten se, kun kaikkien aikojen tärkeimmän rockbändin arkistoista kaivattiin kolme Anthology-kokoelmaa. Aluksi tuntui siltä, ettei mitään merkittävää uutta voinut löytyä. Kun viimeinen sävel jäi kaikumaan ilman, ymmärsi, kuinka väärässä sitä taas olikaan.

Niin vain Howard kaivaa Fab Fourista uusia vivahteita, herättää tuoreita ajatuksia ja ymmärää korostaa jo tiedossa olevaa.

Ohjaaja mukaan keskeistä oli nelikon yhteisöllisyys, vaikka media keskittyi aikoinaan riitoihin ja eroon. Bändi edusti ensimmäistä ehjää perhettä, mikä sodan kuristamassa...

Lisätty perjantaina klo 08:00Lue koko arvostelu

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään