Uusimmat arvostelut

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
American HoneyAmerican Honey
Ohjaus Andrea Arnold
Pääosissa mm. Sasha Lane, Shia LaBeouf ja Riley Keough

Elämän rakosista tipahtanut tyttö (Sasha Lane) hakee uutta vauhtia oloonsa liittymällä hetken mielijohteesta maita ja mantuja kiertävien kaupustelijoiden jengiin. Jengin näennäinen pomo (Shia LaBeouf) ottaa tytön siipensä alle, mutta taival omien siipien löytämiseksi on vasta alussa.

Elokuva ottaa innoituksensa New York Timesin artikkelista, joka pureutui lehtien kestotilauksia ovelta ovella kaupustelevien nuorten jengeihin. Koukuttavan tuore ja yllättävä tarina kääntyy tässä elämänmakuiseksi draamaksi, joka loistaa luomissaan ihmiskuvissa, mutta päätyy lopulta meanderoivaksi keskinkertaisuudeksi. Kiinnostavista hahmoista ja satunnaisen yllättävistä tapahtumista...

Lisätty tänään klo 08:00Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
The HouseHuset
Ohjaus Reinert Kii
Pääosissa mm. Mats Reinhardt ja Frederik von Lüttichau

Norjalainen Huset kuuluu jo kansikuvansa pohjalta lajityyppiin natsikauhu. Hetken kantta katsoessaan alkaa myös pelätä, että alalajityyppi on natsizombie, mutta onneksi se ei toteudu.

Kaikilla katsojilla on nimittäin kontollaan oma elokuvien alalajinsa, johon aina haksahtaa ja valintaa miltei aina katuu. Pahinta oli henkilökohtaisesti 1980-luvulla, kun R.E. Howardin alkuperäisnovelleja lukeneena houkuttelin kavereitani vuokraamaan useita barbaariaiheisia elokuvia, joita halpatuotantona suollettiin John Miliuksen Conanin vanavedessä. Kiitosta ei sadellut. Ystäviltä nimittäin.

Hieman samaa on näissä natsikauhuiluissakin. Turhan usein toivoo jotain laadukastakin näkevänsä.

Lisätty tiistaina klo 08:00Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
Ice Age: Kevättä rinnassaIce Age: The Great Egg Scapade
Ohjaus Ricardo Curtis
Pääosissa mm. Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary ja Queen Latifah

Ice Age -saagan pääsiäisspesiaali sijoittuu neljännen seikkailun jälkeiseen aikaan. Joviaali munajahti pitää perheen pienimmät mukana pyörteissään ilman sen suurempaa omaperäisyyttä tai sydämen tykytystä.

Lisätty sunnuntaina klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
PassengersPassengers
Ohjaus Morten Tyldum
Pääosissa mm. Chris Pratt, Jennifer Lawrence, Michael Sheen, Lawrence Fishburne ja Andy Garcia

Kesken 120 vuoden avaruusmatkan yksin heräävä mekaanikko (Chris Pratt) yrittää löytää tolkkua selittämättömiin tapahtumiin. 5000 matkustajan luksusluokan tähtiristeilijällä mies on nenätysten syvien kysymysten kanssa, eikä näistä vähäisin - tai millään muotoa viimeinen - ole pitäisikö prinsessa ruusunen (Jennifer Lawrence) herättää kaveriksi, ja mitä tämä tästä tempauksesta olisi mieltä.

Kerronnaltaan mykistävän rikas ja käänteissään suorastaan ihastuttavan sulava tieteisjännäri on enemmän kuin tyypillinen yhden ajatuksen genreseikkailu. Dilemmat seuraavat toinen toistaan kuin haasteet Matt Damonia elokuvassa "Yksin Marssissa", mutta filosofia ja...

Lisätty perjantaina klo 08:00Lue koko arvostelu

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään