Uusimmat arvostelut

Re:BornRe:Born
Ohjaus Yuji Shimomura
Pääosissa mm. Tak Sakaguchi, Akio Otsuka, Masaya Kato, Mariko Shinoda ja Takumi Saito

Japanilainen tappokone Ghost haastaa puolikuntoisenakin kokonaisen vastaanmarssivan pataljoonan. Reiluna japsina Ghost luopuu järeämmästä aseistuksestaan - tasapuolisuuden varmistamiseksi. Murder rate kohoaa sfääreihin, realisminrippeitä ei hakemalla löydä.

Taistelukoreografiat sykkivät, elokuvaa pysyy jonkinlaisissa hengitysletkuissa. Kuten aasialaisessa toiminnassa poikkeuksetta on tapana, toiminta johtaa leikkausta. Editointipuolella puuttuu kokonaisnäkemys, poukkoileva kerronta korostuu. Casting-vastaavan ensisijainen tehtävä ei ole hankkia parhaita luonnenäyttelijöitä, kunhan kädet jotenkin liikkuisivat.

Terät heiluvat hengästyttävässä rytmissä, ollaan...

Lisätty tänään klo 08:00Lue koko arvostelu
IncarnateIncarnate
Ohjaus Brad Peyton
Pääosissa mm. Aaron Eckhart, Carice van Houten, Catalina Sandino Moreno, David Mazouz ja Keir O’Donnell

Noitatohtori Ember (Aaron Eckhart) ujuttautuu manaajajahtiin vieraiden ihmisten unimaailmoissa. DIY-pohjaisissa olosuhteissa operoiva Ember on jättänyt alkuperäiset, uskontokeskeiset oppinsa. 11-vuotiaan Cameronin riivaajaa jahdatessa, asettuu vastapuolelle tohtorin oma historia, katolinen kirkko sekä menneisyyden haamut.

Pseudo- ja rajatieteellinen Incarnate rullaa väkinäisesti. Puitteet paljastavat amatöörien puuhastelun. Pyörätuolista mörisevä Aaron Eckhart kannattelee huteraa plaria. Night Visions -ohjelmistoa vuoden 2017 keväältä. (VA)

Lisätty keskiviikkona klo 08:00Lue koko arvostelu
LustLust
Ohjaus Severin Eskeland
Pääosissa mm. Magdalena From Delis, Sondre Krogtoft Larsen, Damian Gallagher, Jimmi Salomonsen ja Reinert Horneland

Rikoskirjallisuus on Norjan uusi öljy. Suurimpana kirjallisena tähtenä loistaa lahjakas ja viehättävä Lisa Rostorp.

Lisa Rostorp on ihmisraunio. Kirjallisuuspiireistä tutut riivaajat tunkevat pään sisälle. Tuntuu kuin joku tuijottaisi ikkunan takana. Kirjoituskone ei raksuta. Päivät kuluvat punaviinin ja mielialalääkkeiden turruttamina. Luksusasunto esitetään soolopäihtymisen temppelinä. Lääkityksen ollessa turhankin kohdallaan, taiteilijan mieli ajaa herkästi punaiselle. Miehet muuttuvat demoneiksi. Postiluukusta tipahtelee uhkaavia kirjekuoria. Todellisuus, unet ja mielikuvitus sekoittuvat.

Kuinka omaperäistä.

Elokuvateollisuus ei ole Norjan uusi öljy. Severin...

Lisätty tiistaina klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
Harry Potter ja puoliverinen prinssiHarry Potter and the Half-Blood Prince
Ohjaus David Yates
Pääosissa mm. Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint ja Alan Rickman

Kuudes Harry Potterin seikkailu kipottaa tuhdin palan opiskelijaelämää Tylypahkan sisäoppilaitoksen käytäviltä, missä pahuuden silmä kyttää alati paikkaansa iskeä se ratkaiseva isku. Harryn, Hermionen ja Ronin lepattaviin lemmenkuvioihin pitkälti perustuva episodi tarjoaa tyylipuhdasta Potteria lukujärjestystä noudattaen, mutta jää hitusen hidasvetoiseksi mammutiksi. Sarjan fanit tuntuvat saaneen etsimänsä, mutta tämän valikoitujen kirjakerhon ulkopuolelta tuleva ryhtyy helposti haukottelemaan.

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään