Uusimmat arvostelut

4K UHD arvostelu kansi
Assassin's CreedAssassin's Creed
Ohjaus Justin Kurzel
Pääosissa mm. Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson ja Charlotte Rampling

Suosittuun pelisarjaan pohjautuva elokuva punoo mutkikaan vyyhdin, joka kertoo tarinansa Davinci koodin eväin, mutta salamurhaajan hupun alta ja puukko hampaidensa välissä kiiluen. Henkimaailman puolelle laajeneva simulaattoriseikkailu tulee tässä esikuvan tavoin tutuksi, ja myös päättömät ilmalennot ja satunnainen teräaseiden viuhuttelu kuuluu asiaan.

Pelisarjan faneille tämä on luultavasti palkitseva kokemus, mutta ilman pelien tuomaa ohutta taustaa jää anti kovin kapoiseksi. Visuaalisesti nätti ja nimekkäiden näyttelijöiden miehittämä elokuva jää lopulta sekametelisopaksi, johon ei koskaan pääse kunnolla mukaan. Miekat viuhuvat, huput heiluvat ja välillä...

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
PassengersPassengers
Ohjaus Morten Tyldum
Pääosissa mm. Chris Pratt, Jennifer Lawrence, Michael Sheen, Lawrence Fishburne ja Andy Garcia

Kesken 120 vuoden avaruusmatkan yksin heräävä mekaanikko (Chris Pratt) yrittää löytää tolkkua selittämättömiin tapahtumiin. 5000 matkustajan luksusluokan tähtiristeilijällä mies on nenätysten syvien kysymysten kanssa, eikä näistä vähäisin - tai millään muotoa viimeinen - ole pitäisikö prinsessa ruusunen (Jennifer Lawrence) herättää kaveriksi, ja mitä tämä tästä tempauksesta olisi mieltä.

Kerronnaltaan mykistävän rikas ja käänteissään suorastaan ihastuttavan sulava tieteisjännäri on enemmän kuin tyypillinen yhden ajatuksen genreseikkailu. Dilemmat seuraavat toinen toistaan kuin haasteet Matt Damonia elokuvassa "Yksin Marssissa", mutta filosofia ja...

Lisätty perjantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
ArrivalArrival
Ohjaus Denis Villeneuve
Pääosissa mm. Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, Michael Stuhlbarg ja Tzi Ma

Kaihomielinen tieteiseepos saattaa ihmiskunnan nenätysten avaruusolioiden kanssa ja asettaa lingvistisen pähkinän, jonka palkintona on joko sota tai rauha.

Interstellar-elokuvaa muistuttava hidasvetoinen trippi hiipii ansiokkaasti genren tavanomaisia askelmerkkejä pitkin, mutta pyrkii jatkuvasti kertomaan oman tarinansa. Tarinan novellimainen selkäranka kestää hyvällä tahdolla maaliin saakka ja jättää jälkeensä yhden roikkuvan kysymyksen ihmisyydestä: jos tietäisimme kuinka kaikki loppuu, miten suhtautuisimme elämään siihen saakka?

Amy Adams vetää tarinaa lähes yhden naisen showna, josta hän selviää kirkkain pistein muutamasta käsikirjoituksen "kengurusta"...

Lisätty tiistaina klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
Harry Potter ja puoliverinen prinssiHarry Potter and the Half-Blood Prince
Ohjaus David Yates
Pääosissa mm. Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint ja Alan Rickman

Kuudes Harry Potterin seikkailu kipottaa tuhdin palan opiskelijaelämää Tylypahkan sisäoppilaitoksen käytäviltä, missä pahuuden silmä kyttää alati paikkaansa iskeä se ratkaiseva isku. Harryn, Hermionen ja Ronin lepattaviin lemmenkuvioihin pitkälti perustuva episodi tarjoaa tyylipuhdasta Potteria lukujärjestystä noudattaen, mutta jää hitusen hidasvetoiseksi mammutiksi. Sarjan fanit tuntuvat saaneen etsimänsä, mutta tämän valikoitujen kirjakerhon ulkopuolelta tuleva ryhtyy helposti haukottelemaan.

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään