Uusimmat arvostelut

4K UHD arvostelu kansi
BumblebeeBumblebee
Ohjaus Travis Knight
Pääosissa mm. Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr., John Ortiz ja Jason Drucker

Transformers-saagan spinoff ja rebuutti, joka vääntää namiskat takaisin toiminnasta draamaan. Sarjan juonelle uskollinen episodi seuraa Kybertronin tuhosta paennutta yksinäistä robottia, Bumblebeetä, joka etsii maajalkojaan sanfranciscolaisen teinitytön avustuksella.

Lukemattomien armottomien lelurymistelyiden jälkeen Transformers-saagan kerronnallisempi rebuutti on itse asiassa tervetullut tuttavuus. Tässä 80-luvulle palaava seikkailu antaa runsaasti aikaa sekä ihmis- että robottihahmojen syventämiselle ja eepoksen laajentamiselle, mikä on mukavaa vaihtelua saagan viimeisimpiin pikseliblendereihin nähden. Nyt ohjaajan pallilla ei enää häärikään Michael Bay vaan...

Lisätty perjantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
Castle RockCastle Rock

Kellarisynkkä sarja herättelee henkiin Stephen Kingin luomaa mytologiaa vaihtelevalla menestyksellä. Toisia ulottuvuuksia ja paholaisen olemusta luotaava sarja ottaa itsensä hitusen turhan vakavasti ja kompastuu paikoin omiin juonisolmuihinsa. Sarja tuntuukin pidennetyltä Salaisten kansioiden kauhujaksolta ilman Mulderia ja Scullya pääosissa - tätä vaikutelmaa korostaa vielä se, että tässä nähdään lukuisia X-Filesista tuttuja sivuosanäyttelijöitä.

Kuten Kingin tarinat yleensä, tämä sopii synkistelyyn niile, joille ei pirteä komedia maistu. Muutamat kohtaukset ja säikyttelyt onkin pätevästi toteutettu.

Lisätty keskiviikkona klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
AquamanAquaman
Ohjaus James Wan
Pääosissa mm. Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson ja Dolph Lundgren

Hupihenkinen supersankari-seikkailu vesimiehestä (Game of Thronesin Jason Momoa), joka päätyy hämmentämään ikiaikaista kalavelkojen soppaa. Silmäkarkki on kunniassa ja pikselipyörteet tapissa, mutta kuin ihmeen kaupalla keitos pysyy viihdyttävänä loppuunsa saakka. Episodi on silti räikeästi ylipitkä.

Pelissä on odotetusti valta ja maailmanrauha, sekä maalla että meressä, mutta kerronnan muoto on vetoava ja virtaviivainen. Sympaattisten hahmojen vetämä seikkailu on ehkä muovinen, kliseinen ja loppuaan kohden läpeensä arvattava taival, mutta samalla kattaus on osaava ja yllättävän monipuolinen: sarjistoimintapätkä, aarrejahti ja rakkaustarina kuuluvat kaikki...

Lisätty perjantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
The GrinchThe Grinch
Ohjaus Scott Mosier ja Yarrow Cheney
Pääosissa mm. Benedict Cumberbatch, Rashida Jones, Kenan Thompson, Angela Lansbury ja Pharrell Williams

Dr. Seussin kuuluisa joulusatu erakoneloa viettävästä viherkarvaisesta hapannaamasta, joka vihaa yli kaiken joulua ja siihen hullaantunutta huu-kansaa. Illumination-yhtiön (mm. Kätyrit ja Itse Ilkimys) luotsaama uusintafilmatisointi ottaa taidemuodokseen puhdasverisen 3D-tietokoneanimaation ja luo passelin energisen ja lopulta hyväntuulisen joulusadun.

Pääsiäisen aikaan sijoittuvasta julkaisuajankohdasta huolimatta elokuva uppoaa 7-vuotiaaseen kohdeyleisöön ilman kulmakarvojen kurtistelua. Ilkikurisesta alkuasetelmasta päädytään joviaalin lupsakkaan yhteiseloon vetreästi ja vailla suurempia déjà vu -fiiliksiä. Elokuvan energinen asenne ja vetreä huumorintaju...

Lisätty perjantaina klo 08:00Lue koko arvostelu

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään