Uusimmat arvostelut

4K UHD arvostelu kansi
Jack Reacher: Never Go BackJack Reacher: Paluu päämajaan
Ohjaus Edward Zwick
Pääosissa mm. Tom Cruise, Cobie Smulders, Robert Knepper, Danika Yarosh ja Ninja N. Devoe

Jack Reacher (Tom Cruise) luulee onnensa kääntyneen kun irtolaiselämä ja on/off-yhteistyö armeijan kanssa lupaa muuttua treffeiksi sinkun majurin kanssa, mutta varjo ennättää miehen edelle. Pian kaksikko pakenee yhdessä murhamiehiä ja tutustuu toisiinsa leikkimielisen salajuonen ratkonnan merkeissä. Jälkikasvuakin ilmaantuu alle 9 kuukauden.

Kliseisellä tarinalla kuormitettu toimintajännäri tietää jauhavansa purukumia, mutta ei anna tämän hidastaa tahtia. Pökkelöt hahmot ja koomisuutta lähestyvät kerronnalliset valinnat eivät antia juuri terästä, mutta popcorn poksuu kaavan mukaan ja filmi rullaa.

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
InfernoInferno
Ohjaus Ron Howard
Pääosissa mm. Tom Hanks, Felicity Jones, Irrfan Khan, Omar Sy ja Ben Foster

Muistinmenetys-jännärin muotoon rakennettu Da Vinci koodin kolmas osa suhtautuu apokalyptisen salajuonensa ratkontaan jasonbournemaisella vimmalla ja 4K-kameran terästämällä turistin innolla. Firenzeen, Venetsiaan ja Istanbuliin sijoittuvat tapahtumat esittelevät maailman nähtävyyksiä backstage-passin voimalla, mutta itse juoni jättää helposti kylmäksi.

Professori Langdon (Tom Hanks) ja tämän uusin assistentti (Felicity Jones) vievät katsojan mukanaan junanlailla jyskyttävälle aarrejahdille, jonka päässä häämöttää puoli planeettaa tappava virus. Mekaaninen tarina kulkee pisteestä pisteeseen osaavasti, mutta toiminnan tunnelmat eivät välity eikä merkitys avaudu taidolla.

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
X-Men ApocalypseX-Men Apocalypse
Ohjaus Bryan Singer
Pääosissa mm. James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Oscar Isaac ja Nicholas Hoult

Muinaisesta Egyptistä vauhtia hakeva Ryhmä X -seikkailu pyrkii muuntautumaan mutanttijännäristä kosmopoliitiksi aikajännäriksi, joka ei suoranaisesti matkaa ajassa, mutta nivoo yhteen kosmisen nipun taustataruja muumioiden ajoilta Itä-Berliinin kautta 80-luvun Amerikkaan. Pyttipannu on hutera ja paikoin kovin teennäinen, mutta seikkailun pinta on komeasti kohdillaan.

Lisätty lauantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
Ice Age 5: TörmäyskurssillaIce Age 5: Collison Course
Ohjaus Mike Thurmeier
Pääosissa mm. Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Josh Peck ja Simon Pegg

Koko Jääkausi-saagan varastanut statisti, tammenterhojaan alati jahtaava orava, käynnistää kataklismisen tapahtumaketjun, joka uhkaa syöstä maapallon tuhon tielle. Tuhon tie tosin on värikäs seikkailu, jolla tuntuu olevan vähintään yhtä paljon yhteistä Jules Vernen kuin Armageddonin kanssa.

Lisätty keskiviikkona klo 08:00Lue koko arvostelu

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään