Uusimmat arvostelut

4K UHD arvostelu kansi
SullySully - Uroteko Hudson-joella
Ohjaus Clint Eastwood
Pääosissa mm. Tom Hanks, Aaron Eckhart ja Laura Linney

Vuoden 2009 tammikuussa tapahtunut U.S. Airwaysin pakkolasku Hudsonjokeen oli uskomaton tapahtuma, joka levisi pian uutisissa ympäri maailman. Kapteeni Chesley "Sully" Sullenbergin kylmäpäisyys ja järkähtämätön ammattitaito pelasti kaikkien koneessa olleiden 155 ihmisen hengen tilanteessa, jossa koneen molemmat moottorit sammuivat kesken nousun. Koneen ja lennonjohdon välisen keskustelun tallenne oli heti tuolloin mykistävää kuunneltavaa, ja loi uskoa ihmiskuntaan kokolailla toisella tavalla kuin likimain tasan kaksi vuotta myöhemmin sattuneen Costa Concordian onnettomuus ja siitä levinneet radiokeskustelut.

Hudsonjoen ihmeeksi ristitty tapahtuma on esimerkki tarua...

Lisätty torstaina klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
The Shallows The Shallows
Ohjaus Jaume Collet-Serra
Pääosissa mm. Blake Lively

Napakka kesäjännäri amerikkalaissurffarista (Blake Lively), joka edesmenneen äitinsä muistoja verestellessään päätyy nokkapokkasille syrjäisen rannan hain kanssa. Vähin evin ja vielä vähemmin vuorosanoin etenevä kuurupiilo löytää hyvän iskun selviytymistaisteluun - silti tämän ristiminen uudeksi Tappajahaiksi on sama kuin kutsuisi matoa ongen koukussa lounaaksi.

Avoimen meren selviytymislorujen ja tappajahai-kloonien joukossa tämä on nätti ja sulava viihdyke. Australian Queenslandin lainaama miljöö luo mielenkiintoa auringon ja aaltojen marinoidessa hain lounasta.

Pääosassa yksin paiskiva, ja hyvän suorituksen etekevä, Lively on kertonut kiinnostuneensa...

Lisätty tiistaina klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
HaikaratStorks
Ohjaus Nicholas Stoller ja Doug Sweetland
Pääosissa mm. Andy Samberg, Katie Crown, Kelsey Grammer, Jennifer Aniston ja Ty Burrell

Vuosien takaisen "tapauksen" jäkeen Haikara Express on siirtynyt toimittamaan tavallisia postipaketteja ihmisvauvojen sijaan, mutta kohtalon oikku lupaa palauttaa oikean maailmanjärjestyksen.

Lupsakasti ikärajat ylittävä seikkailu tarjoaa koko kestonsa edestä hupia, maltillista jännitystä ja nerokkaita pieniä oivalluksia lapsiystävällisessä kuosissa. Teema haikaroiden tuomista lapsista voi toki johtaa haastaviin kysymyksiin aikuisille, mutta harva koko perheen elokuva pitää näin hyvin otteessaan koko perheen.

Lisätty sunnuntaina klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
The Secret Life of PetsLemmikkien salainen elämä
Ohjaus Chris Renaud
Pääosissa mm. Louis C. K., Eric Stonestreet, Kevin Hart, Jenny Slate ja Ellie Kemper

Lupsakka lasten elokuva jättää kamerat pyörimään kun ihmiset astuvat aamulla ulkovesta ulos ja päästävät lemmikkinsä viettämään omaa arkeaan. Kepeän kekseliäs ja hyväntuulisen vauhdikas seikkailu näyttää mihin kaikkeen lemmikit päivän aikana yltävät ennen isäntiensä paluuta.

Viihdyttävä, mutta huumoriltaan ja juoneltaan kovin kaavamainen elokuva. Tämä vetoaa hyvin vaahtosammuttimiin, mutta uhkaa päästää aikuisemman katsojan mielenkiinnon harhailemaan ajoittain muualle. Pixarin "Toys"-elokuvien faneille ja koira- sekä kissaihmisille tämä voi olla napakymppi.

Lisätty lauantaina klo 08:00Lue koko arvostelu

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään