Uusimmat arvostelut

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Warrior - 1. kausiWarrior - 1. kausi
Pääosissa mm. Andrew Koji, Olivia Cheng, Jason Tobin, Dianne Doan ja Kieran Bew

Deadwood-sarjan Chinatown-serkulta näyttävä ja tuntuva rikosdraama seuraa 1800-luvun San Franciscoon saapuvaa kiinalaismiestä, jolla on oma kana kynittävänään uudessa maailmassa ja kylliksi martial arts -taitoja myös kynimään se.

Bruce Leen kirjoituksiin pohjaava seikkailu vetoaa kuosillaan ja koukuttavasti avatulla miljööllään. Myös tarina löytää mukavasti lisäväriä kiinalaiskortteleiden omaleimaisuudesta ja sitä ympäröivän maailman vastahankaisuudesta. Klaanien välinen kädenvääntö on kynäilty hyvin, vaikka Kummisedän tai Game of Thronesin tasolla ei tässä vielä liikutakaaan. Kun vielä periodimiljöö ja taiteillut taisteluosiot on toteutettu hyvin...

Lisätty tänään klo 08:00Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Mary Queen of ScotsMary Queen of Scots
Ohjaus Josie Rourke
Pääosissa mm. Saoirse Ronan, Margot Robbie, Jack Lowden, Joe Alwyn ja David Tennant

Kiehtova kuvaus Skotlannin kuningattaren Maryn (irlantilais-amerikkalainen Saoirse Ronan) ja Englannin kuningattaren Elisabet I:sen (aussi Margot Robbie) välisestä kädenväännöstä 1500-luvun Britanniassa. Pääosien Ronan ja Robbie tekevät vetoavat roolisuoritukset löytäen rooleissaan hyvän tasapainon pelkoa ja pelottomuutta, inhimillisyyttä ja ylimaallista vimmaa. Parivaljakon siirtojen seuraaminen ja rekyylin odottaminen ovat tämän suola.

Elokuva noudattaa historian tapahtumia ilmeisesti verrattain uskollisesti, mutta ottaa vapauksia muun muassa hahmojen ihonvärissä (ohjaajan vaatimuksesta), seksikohtauksissa ja siinä, että todellisuudessa kahden naisen ei tiedetä...

Lisätty keskiviikkona klo 08:00Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Downton Abbey - elokuvaDownton Abbey - the movie
Ohjaus Michael Engler
Pääosissa mm. Hugh Bonneville, Jim Carter, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern ja Maggie Smith

Julian Fellowesin kynäilemä peribrittiläinen periodidraama "Downton Abbey" saa kauan odotetun uuden osan elokuvamuodossa. Mestarillisesti useaa lankaa käsissään pitävä elokuva tuo kartanon ylä- ja alakerran asukkaat valkokankaalle kuin aika ei olisi lainkaan kulunut sarjan päättymisen jälkeen. Tahdikkaasti, koukuttavasti ja koskettavasti soljuva draama kietoutuu nyt Englannin kuningasparin vierailun ympärille, ja vaikka tämä onkin kirjoitettu saagan päätösosaksi on tarina yhtä rikas kuin sarjan parhaimmissa jaksoissa ja näyttelijäsuoritukset vivahteikkaan eläviä. Bravo.

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
A Walk in the WoodsA Walk in the Woods
Ohjaus Ken Kwapis
Pääosissa mm. Robert Redford, Nick Nolte, Emma Thompson, Mary Steenburgen ja Kristen Schaal

Robert Redford on ikääntyvä, ympäri maailmaa reissannut matkakirjailija, joka päättää paikata kotiseutujensa tuntemusta vaeltamalla Appalakien yli. Siipimieheksi aikamiesten ehtootaipaleelle ilmoittautuu kaveri vuosien takaa (Nick Nolte), joka rapakunnosta huolimatta heittäytyy mukaan totiseen leikkiin.

Elokuva soljuu rauhallisesti luonnonkauneuksia hekumoiden ja miesten välistä kaveruussuhdetta uskottavasti lämmitellen. Bill Brysonin omaelämänkertaan pohjautuva tarina on kuin luotu Robert Redfordille. Lopulta elokuvan nimi on perin kuvaava sen tarjonnalle: tämä on tarina kahdesta ikämiehestä, jotka lähtevät toviksi metsään kokeakseen olevansa vielä kiinni tässä...

Lisätty keskiviikkona klo 08:00Lue koko arvostelu

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään