Uusimmat arvostelut

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
The Beatles – Eight Days a Week The Touring YearsThe Beatles – Eight Days a Week The Touring Years
Ohjaus Ron Howard
Pääosissa mm. John Lennon, Paul McCartney, George Harrison ja Ringo Starr

Ron Howardin Beatles-dokumenntti aiheutti etu- ja jälkikäteen samanlaisiä värinöitä kuin vuosia sitten se, kun kaikkien aikojen tärkeimmän rockbändin arkistoista kaivattiin kolme Anthology-kokoelmaa. Aluksi tuntui siltä, ettei mitään merkittävää uutta voinut löytyä. Kun viimeinen sävel jäi kaikumaan ilman, ymmärsi, kuinka väärässä sitä taas olikaan.

Niin vain Howard kaivaa Fab Fourista uusia vivahteita, herättää tuoreita ajatuksia ja ymmärää korostaa jo tiedossa olevaa.

Ohjaaja mukaan keskeistä oli nelikon yhteisöllisyys, vaikka media keskittyi aikoinaan riitoihin ja eroon. Bändi edusti ensimmäistä ehjää perhettä, mikä sodan kuristamassa...

Lisätty perjantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
I.T.I.T.
Ohjaus John Moore
Pääosissa mm. Pierce Brosnan, James Frecheville, Anna Friel, Stefanie Scott ja Michael Nyqvist

Isoilla panoksilla pelaava lentoyhtiöyrittäjä (Pierce Brosnan) nojaa salaperäisen nörtin olkapäälle, mutta huomaa pian rakentavansa pienten palvelusten myötä omaa räjähdysaltista Cape Fear -tarinaansa. Kyse onkin hyvin pitkälti kyseisen klassikkojännärin suoraviivaisesta modernisaatiosta.

Pinnaltaan tyylikäs jännäri tekee paperilla periaatteessa kaiken oikein, mutta ote jää kolkon epäuskottavaksi. Internetin mahdollistamat hyökkäykset yksityisyyttä, liiketaloutta, älykoteja ja elämää kohtaan ovat verrattain uskottavia, mutta palaset tuntuvat enemmän karkkikaupasta ongituilta kuin yhteen ovelasti sovitetuilta.

Brosnan tekee tanakan egoistisen roolin perheensä...

Lisätty tiistaina klo 08:00Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Suite FrançaiseSuite Française
Ohjaus Saul Dibb
Pääosissa mm. Michelle Williams, Kristin Scott Thomas, Matthias Schoenaerts ja Margot Robbie

Irène Némirovskyn aikalaisromaaniin perustuva elokuva kertoo ranskalaisnaisen (Michelle Williams) ja tämän taloon muuttavan saksalaisupseerin (Matthias Schoenaerts) romanssista toisen maailmansodan näyttämöä vasten. Periodisarjan Harlekiini-romaanilta maistuva kertomus sisältää runsaasti dramatiikkaa ja paloherkkiä aiheita, mutta englantilais-ranskalais-belgialainen tuotanto saa näistä irti vain valjun saippuan maun.

15 miljoonan euron budjetilla luotu elokuva on kerännyt maailmalla pääosin mairittelevia arvioita, mutta tämä ei vähennä sitä ikävää sivumakua, että tarinasta olisi saanut paljon iskevämmänkin elokuvan aikaiseksi. Elokuvan taustalla olevaan...

Lisätty sunnuntaina klo 08:00Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
The 100 - 3. kausiThe 100 - 3. kausi
Pääosissa mm. Eliza Taylor, Bob Morley, Marie Avgeropoulos, Paige Turco ja Isaiah Washington

Sarjan kolmas kausi tuntuu kahden tiukalle viritetyn kauden jälkeen heittäytyvän tuuliajolle. Erämaahan tekojensa painolastia paennut Clarke ja aavikon läpi taivaltava Thelonius ovat tässä kirjaimellisesti pihalla, mutta myös käänteet kotikentällä Arkadian tukikohdassa tempoilevat nyt päättömästi - onneksi tarinan veto kuitenkin paranee kauden loppua kohden.

Kolmas kausi vie tapahtumat tribaali-lorujen vyyhdiksi, jossa yhtäällä käydään taistoa yhtäkkiä kaniinien tavoin lisääntyneiden heimojen välillä ja toisaalla kamppaillaan todellisuuden ja keinotodellisuuden välillä. Tieteestä fantasiaan lipuva sarja alkaa näin menettää tehoaan, tai ainakin muuttuvan...

Lisätty perjantaina klo 08:00Lue koko arvostelu

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään