Uusimmat arvostelut

 DVD arvostelu kansi
The Escape ArtistThe Escape Artist
Ohjaus Brian Welsh
Pääosissa mm. David Tennant, Kate Dickie, Toby Kebbell, Sophie Okonedo ja Ashley Jensen

Asianajaja Will Burton tunnetaan ammatillisissa piireissä korkeasta onnistumisprosentistaan. Tyylipisteitä ei liiemmälti jaeta. Asiakkaat vapautuvat syytteistä. Juridiikassa vain lopputulos merkitsee.

Työn näennäisestä onnistumisesta huolimatta joku on aina tyytymätön. Tämän asiakastyytymättömyyden vuoksi Burtonin perheessä työ ja vapaa-aika sekoittuvat epämiellyttävissä määrin.

Kahteen pitkään episodiin jaettu jännäri on taattua BBC-laatua. Jännitys säilyy koko kolmetuntisen ajan, jopa yllätyksellisiä syvyyksiä ilmentäen. Psykologisen kauhun pelkokerroin on korkealle viritetty. Käsikirjoitukseen uppoaa useita oivaltavia väläyksiä. Sivussa kuvataan...

Lisätty lauantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
Scooby-DooScooby-Doo
Ohjaus Raja Gosnell
Pääosissa mm. Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar, Matthew Lillard, Linda Cardellini ja Rowan Atkinson

Hanna-Barberan klassisen piirrosseikkailun näytelty versio puhalsi vanhat kaksiulotteiset hahmot kolmiulotteisiksi kiitettävän uskollisesti, mutta myös latteasti. Matthew Lillard on ilmetty Shaggy, ja myös Buffynä ikuisesti muistettava Sarah Michelle Geller on hauska lisä Daphnena, mutta hahmot eivät oikein missään vaiheessa elokuvaa yritä olla enempää kuin vain funktionaalisia.

7-vuotiaan tuomio on tyly: enintään 1 tähti. Nostalgiahuuruissa elokuva voisi kuitenki ansaita jopa kaksi tähteä.

Lisätty torstaina klo 08:00Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
The BlackoutThe Blackout
Ohjaus Matt Hish
Pääosissa mm. Michael Graziadei, Scott Rosa, Flood Reed, Autumn Federici ja Matt Hish

Yhdentekevien juhlimiselokuvien jatkumo on loputon. Samaiseen videovuokraamon hyllyyn unohtuva The Blackout kertoo menestystä maistaneen rockyhtyeen bileiden jälkeisestä aamusta. Öiset kohellukset palailevat retkueen mieleen pätkittäin.

Keskenkasvuisille pojille eritehuumori saattaa maittaa, muiden kannattaa kääntää katsottavakseen vaikka teksti-tv. Laimeampaa tarinaa saa kauan hakea.

Lisätty lauantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
Ministeri Quai d'orsay
Ohjaus Bertrand Tavernier
Pääosissa mm. Thierry Lhermitte, Raphaël Personnaz, Niels Arestrup, Bruno Raffaelli ja Julie Gayet

Ranskan ulkoministeri palkkaa uuden avustajan. Nuori tulokas saa välittömästi yllättyä kuvion monimutkaisuudesta. Hallinnon koukerot eivät ole sanoin selitettävissä. On väliporrasta ja alaporrasta. Sekoilu ministeriön sisällä tarttuu myös kerrontaan.

Hömppäkomedian sijoittaminen vakaviin ympyröihin ei ole lainkaan tavatonta. Modernissa eurooppalaisessa poliittisessa ympäristössä hönöily tuntuu kuitenkin tuoreelta ja tervetulleelta.

Mestariohjaaja Bertrand Tavernierin käsissäkin ranskalainen komedia on ranskalainen komedia. Se ei ole taidetta, se on viihdettä. Kuvat eivät tuo lisämausteita, rajauksia ei varioida. Dialogi johtaa tällä liukuhihnalla...

Lisätty torstaina klo 08:00Lue koko arvostelu

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään