Uusimmat arvostelut

 DVD arvostelu kansi
The Manifest - 1. kausiThe Manifest - 1. kausi

Turbulenssiin joutunut lento MA828 laskeutuu määränpäähänsä New Yorkiin viisi vuotta myöhässä. Matkustajat eivät ole ikääntyneet päivääkään, mutta maailma heidän ympärillään on laukannut eteenpäin. Yliluonnollisen tapauksen selviytyjät yrittävät ottaa otetta uudesta maailmasta, mutta samaan aikaan jokin agressiivinen sisäinen ääni tuntuu ajavan heitä kohti parantamaan maailman vääryyksiä.

Johonkin Salaisten kansioiden ja Enkelin kosketuksen välimaastoon sijoittuva pehmojännäri viihdyttää, mutta ei juurikaan löydä kestävää koukkua fantastisesta alkuajatuksestaan.

Neljän levyn boksi sisältää kaikki 16 ensimmäisen kauden jaksoa. Sarja on...

Lisätty keskiviikkona klo 08:00Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
Catch-22Catch-22
Ohjaus George Clooney, Grant Heslov ja Ellen Kuras
Pääosissa mm. Christopher Abbott, Kyle Chandler, Daniel David Stern, Rafi Gavron ja Graham Patrick Stewart

Joseph Hellerin romaanin "Me sotasankarit" (1961) uusi filmatisointi antaa tarinalle tuplasti aikaa verrattuna vanhaan elokuversioon (1970) ja vääntää kerronnan enemmän kronologiseen muotoon valloittavin tuloksi.

Omilla aivoillaan ajattelevan pommikoneen tähystäjän, John Yossarianin (Christopher Abbott), ympärille rakentuva mustakomedia on herkullinen tarina - kuten tuottaja/ohjaaja George Clooney asian ilmaisee - sodankäynnin mielettömästä byrokratiasta ja siitä kuinka paska valuu alaspäin. Toisen maailmansodan ehtoopuolelle sijoittuva minisarja pysyy uskollisena lähdetekstilleen, mutta puhaltaa tästä rikkaan vivahteikkaan ja komeasti periodipatinoidun tarinan, joka...

Lisätty keskiviikkona klo 08:00Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
The DressmakerThe Dressmaker
Ohjaus Jocelyn Moorhouse
Pääosissa mm. Kate Winslet, Judy Davis, Liam Hemsworth ja Hugo Weaving

Kotikylästään pikkutyttönä ulosajettu puvuntekijä (Kate Winslet) palaa kotiin äitinsä luokse vuosien jälkeen. Takapajuisen omintakeisen pikkukylän asukkaiden elo muuttuu puku kerrallaan uuteen uskoon, mutta näin käy myös sankarittaren oman historiankirjoituksen.

Kirpeän omaperäinen elokuva elää hassun uskottavista hahmoistaan, joissa suru ja elämänilo lyövät valloittavasti kättä. Kerronnan kaari tähtää pääosansa menneisyyden trauman avaamiseen, mutta lopullinen katharsis jättää sekin arseniikin sivumaun.

Elokuva ei istu helposti mihinkään genrelokeroon, eikä ensimmäinen näytös siksikään tarjoa sulavinta johdantoa tulevaan, mutta lopputulos on...

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
The Escape ArtistThe Escape Artist
Ohjaus Brian Welsh
Pääosissa mm. David Tennant, Kate Dickie, Toby Kebbell, Sophie Okonedo ja Ashley Jensen

Asianajaja Will Burton tunnetaan ammatillisissa piireissä korkeasta onnistumisprosentistaan. Tyylipisteitä ei liiemmälti jaeta. Asiakkaat vapautuvat syytteistä. Juridiikassa vain lopputulos merkitsee.

Työn näennäisestä onnistumisesta huolimatta joku on aina tyytymätön. Tämän asiakastyytymättömyyden vuoksi Burtonin perheessä työ ja vapaa-aika sekoittuvat epämiellyttävissä määrin.

Kahteen pitkään episodiin jaettu jännäri on taattua BBC-laatua. Jännitys säilyy koko kolmetuntisen ajan, jopa yllätyksellisiä syvyyksiä ilmentäen. Psykologisen kauhun pelkokerroin on korkealle viritetty. Käsikirjoitukseen uppoaa useita oivaltavia väläyksiä. Sivussa kuvataan...

Lisätty lauantaina klo 08:00Lue koko arvostelu

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään