Uusimmat arvostelut

 DVD arvostelu kansi
PixelsPixels
Ohjaus Chris Columbus
Pääosissa mm. Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage ja Josh Gad

Mainettaan sulavampi katastrofikomedia entisistä videopelimestareista, joiden hyödyttömistä taidoista tulee elintärkeitä kun avaruusoliot hyökkäävät maahan 80-luvun pelihahmoina.

Kieliposkessa ja löysin rantein väsätty viihdyke soljuu odotuksia paremmin maaliinsa ja matkan varrella useampi pieni vitsi toimii kekseliäästi. Adam Sandlerille epätyypillisesti alapäähuumorikin on tällä kertaa jätetty pois. Elokuva maistuu pitkitetyltä lyhytelokuvalta, missä sen juuret myös ovat, mutta nostalgiahenkinen sirkus toimii silti viihdyttävästi. Ohjaaja Chris Columbusta (mm. Yksin kotona, Mrs. Doubtfire ja kaksi Harry Potteria) lienee kiittäminen siitä, että tämäkin...

Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
War MachineWar Machine
Ohjaus David Michod
Pääosissa mm. Brad Pitt, Topher Grace, Ben Kingsley ja Tilda Swinton

Satiirin keinoin Afganistanin sotaa lähestyvä elokuva kuvaa sodan lopettajaksi lähetetyn kenraalin (Brad Pitt) ja tämän lähipiirin toimia tilanteessa, jossa voitto tuntuu mahdottomalta ja paineet pistää pillit pussiin vain kasvavat. Sotakirjeenvaihtaja Michael Hastingsin kirjaan "The Operators" perustuva elokuva vaihtaa kenraalin nimen, mutta taustalla ovat yhä kenraali Stanley McChrystalin kokemukset.

Komeasti toteutettu elokuva lepää vakaasti Brad Pittin harteilla. Elokuva tarjoaa useamman kuin yhden napakan oivalluksen terrorsimin vastaisesta sodasta ja joukkojen johtamisesta. Tästä huolimatta tarinan veto hiipuu vähitellen hitaaksi löntystykseksi kohti loppua - mikä...

Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
Paul Blart: Mall Cop 2Paul Blart: Mall Cop 2
Ohjaus Andy Fickman
Pääosissa mm. Kevin James, Raini Rodriquez ja Neal McDonough

Älyvapaa ja pitkäpiimäinen jatko-osa hukkaa omaleimaisuutensa jonnekin Las Vegasin hulinaan. Nyt ostarin sijaan suojeltavana ovat kasinon taideteokset, jotka vetävät pahiksia puoleensa magneetin lailla.

Kevin James punertaa kliseisen roolinsa painon alta ihailtavasti ylös, mutta naurut ovat lopulta vähässä ja kulahtanut tarina sanalla sanottuna rasittava. Ajantappovehje, joka todellakin tuntuu vievän kaiken elämän ilon kestostaan.

Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
Fracture - murtumatonFracture
Ohjaus Gregory Hoblit
Pääosissa mm. Anthony Hopkins, Ryan Gosling ja David Strathairn

Elokuva alkaa tylysti kuin käänteinen Auringonlaskun katu konsanaan, kun tiukkapipoinen hitech-guru (Anthony Hopkins) ampuu kylmästi vaimoaan päähän, ja jää odottamaan poliisin tuloa. Tunnustuskin saadaan, ja tuomio näyttää selvältä. Kaikkea muuta, sillä syyllinen alkaa luiskahdella syyttäjän sormista kuin öljytty stressilelu.

Hyvä käsikirjoitus ja toteutus luovat suuria odotuksia hienolle loppuratkaisulle, joka ihme kyllä yllättääkin hienoisesti. Ikävä kyllä dramaturgia junnaa liikaa keskivaiheilla, eikä uusia jännitteitä saada alun jälkeen aikaan. Mutta parempaa viihdettä tämä on kuin sata tusinatuotantoa yhteensä. Hopkins tavoittaa psykopaatin...

Lue koko arvostelu

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään