Uusimmat arvostelut

 DVD arvostelu kansi
Paul Blart: Mall Cop 2Paul Blart: Mall Cop 2
Ohjaus Andy Fickman
Pääosissa mm. Kevin James, Raini Rodriquez ja Neal McDonough

Älyvapaa ja pitkäpiimäinen jatko-osa hukkaa omaleimaisuutensa jonnekin Las Vegasin hulinaan. Nyt ostarin sijaan suojeltavana ovat kasinon taideteokset, jotka vetävät pahiksia puoleensa magneetin lailla.

Kevin James punertaa kliseisen roolinsa painon alta ihailtavasti ylös, mutta naurut ovat lopulta vähässä ja kulahtanut tarina sanalla sanottuna rasittava. Ajantappovehje, joka todellakin tuntuu vievän kaiken elämän ilon kestostaan.

Lisätty lauantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
Fracture - murtumatonFracture
Ohjaus Gregory Hoblit
Pääosissa mm. Anthony Hopkins, Ryan Gosling ja David Strathairn

Elokuva alkaa tylysti kuin käänteinen Auringonlaskun katu konsanaan, kun tiukkapipoinen hitech-guru (Anthony Hopkins) ampuu kylmästi vaimoaan päähän, ja jää odottamaan poliisin tuloa. Tunnustuskin saadaan, ja tuomio näyttää selvältä. Kaikkea muuta, sillä syyllinen alkaa luiskahdella syyttäjän sormista kuin öljytty stressilelu.

Hyvä käsikirjoitus ja toteutus luovat suuria odotuksia hienolle loppuratkaisulle, joka ihme kyllä yllättääkin hienoisesti. Ikävä kyllä dramaturgia junnaa liikaa keskivaiheilla, eikä uusia jännitteitä saada alun jälkeen aikaan. Mutta parempaa viihdettä tämä on kuin sata tusinatuotantoa yhteensä. Hopkins tavoittaa psykopaatin...

Lisätty sunnuntaina klo 08:00Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
Ides of MarchVallan kääntöpuoli
Ohjaus George Clooney
Pääosissa mm. Ryan Gosling, George Clooney, Philip Seymour Hoffman, Evan Rachel Wood ja Paul Giamatti

Kiehtova poliittinen jännäri seuraa presidentinvaalikampanjan taustalla tapahtuvaa suhmurointia, jossa nuori sananselittäjä (Ryan Gosling) yrittää löytää oman paikkansa auringossa vaikka elääkin elämää suuremman ehdokkaan (George Clooney) varjossa. Yhtälön ratkaisu ei ole yhtään turhan helppo.

Elokuva perustuu Netflixin "House of Cards"-sarjasta muistettavan Beau Willimonin näytelmään, joten ei liene yllätys, että elokuvan tarjoama elämänkuva on spektrin tummemmasta päästä. Napakasti etenevä kertomus tarjoaakin koukuttavan vetreän taipaleen genren vakiokuvioiden lomassa, monilta osin näitä hyödyntäen, mutta myös osaavasti soveltaen.

Lisätty tiistaina klo 08:00Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
MaggieMaggie
Ohjaus Henry Hobson
Pääosissa mm. Arnold Schwarzenegger, Abigail Breslin ja Joely Richardson

Pasifistinen zombie-kertomus isästä (Arnold Schwarzenegger), joka joutuu näkemään tyttärensä (Abigail Breslin) muuttuvan vähitellen kullannupusta mullanhajuiseksi tappajaksi.

Tavanomaisen tieteiskauhutarinan kainalosta löytynyt tarina on mielenkiintoinen ajatusleikki, joka asettaa jälkikasvun rakkauden ja kasvavan vaaran uhmaamisen saman katon alle. Lopputuloksena on eräänlainen käänteinen kasvutarina, jossa kotoa lähtö on loppullisempi käänne kuin opintielle lähtö tai omien siipien etsintä perusteinidraamassa.

Schwarzennegger luo vähin elein verrattain uskottavan isäpapan, joka ei hahmona yksinään ehkä vakuuttaisi, mutta saa Arskan aiemmista rooleista...

Lisätty tiistaina klo 08:00Lue koko arvostelu

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään