DVD - Arvostelu

The I Inside DVD arvostelu kansi

The I Inside

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Ryan Phillippen tähdittämä muistinmenetysjännäri miehestä, joka auto-onnettomuuden jälkeen yrittää kamppailla aikamatkustelu-hallusinaatioiden sekä omien salaliittoteorioidensa kanssa ja muistella, kuka oikein onkaan. Alkaa lupaavasti omaleimaisena, ovelasti punottuna ajatuspelinä, mutta alun soljuva rakenne vaihtuu vähitellen sekavaan ajasta toiseen poukkoilemiseen ja kaavojen toistamiseen. Onnistuu olemaan hetkittäin yllättävän hermoja riipivä, etenkin kohtaus MRI-koneessa on kuin Alienista konsanaan.

Hyvä, kiitettävän tarkka ja sävykäs kuva, jonka tyylitelty väritoisto toimii myös tehokkaasti. Ei häiritsevää kohinaa tai ylimääräistä värinää. Sisällölle erityismaininta ansiokkaista kuvakulmien ?sommitteluista. DD5.1 –ääniraita on valittava erikseen valikoista. Äänimaisema hyödyntää hyvin tarinan suoman epämääräisyyden ja luo vivahteikkaan ambientin ympäristön takakanavien tuella. Ekstroissa anamorfinen traileri. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Roland Suso Richter
Pääosissa: Ryan Phillippe Sarah Polley Piper Perabo
Tarina: Michael Cooney
Kuvaus: Martin Langer
Musiikki: Nicholas Pike

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2003Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään