Netflix - Arvostelu

The Power of Few DVD arvostelu kansi

The Power of Few

 

Elokuva:

Amatöörimäinen hahmopyttipannu esittelee kirjavan joukon hahmoja, joille käy ensin huonosti moneen kertaan ja monesta kuvakulmasta, ja heti perään vähän paremmin yhdestä näkövinkkelistä.

Uninen, etäinen ja visuaalisesti kikkaileva elokuva on kiinnostuneempi rosoisesta estetiikasta kuin mistään varsinaisesta tarinasta. Elokuvan krooninen keskinkertaisuus selittynee osin sillä, että tekijät turvautuivat joukkoistamisen voimaan miettiessään valintojaan. Lopulta paras kehu, jonka tälle voi antaa on, että elokuva - toisin kuin sitä audiovisuaalisesti muistuttava Tony Scottin "Domino" - ei aiheuta pahoinvointia.

Kuva näyttää käsivarakuvauksesta ja paikoin kelmeästä patinoinnista huolimatta terävältä ja luontevalta. Kaikenlainen visuaalinen kikkailu saa tämän tuntumaan taidekoulun päättötyöltä, mutta lopulta ilme on hyvä. Alkutekstien silmiinpistävä maininta "apprentice editor" puolestaan selittyy sillä, että tekijät antoivat elokuvan osittain yleisön leikattavaksi. Pliisu ääniraita. Kuvasuhde on melkein alkuperäinen, mutta hienoista trimmausta on tehty 1.85:1-suhteesta 1.78:1-suhteeseen. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Leone Marucci
Pääosissa: Christopher Walken Christian Slater Anthony Anderson Jesse Bradford Moon Bloodgood Nicky Whelan
Kuvaus: Reinhart Peschke
Musiikki: Mike Simpson

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2013Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: Netflix 
  
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Netflix) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään