Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Madagascar 2

Madagascar; Escape 2 Africa 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Ykkösosa oli puhdasta kultaa, mutta jatko-osan odotuksia heikensi silti epäilys, että eläintarhan nelikko heitetään nyt vain hätäisellä verukkeella takaisin maailmalle seikkailemaan. Elokuva löytää kuitenkin tähän erinomaisen kestävän ratkaisun: matkalaiset eivät koskaan päässeetkään kotiin New Yorkiin, vaan tekivät pakkolaskun kaikkien lajien kotiin Afrikkaan. Näin seikkailu saa lentävän lähdön ilman rasitetta että kaikki tuntuu ykkösosasta tutulta.

Tällä kertaa tarina ottaa vaikutteita Leijonakuninkaasta ja Aavikkolennosta, mutta tyyli ja partaveitsen terävät vitsit ovat ehdottomasti omia. Onneksi myös pingviinit ovat nyt isossa roolissa. Tämän valloittavan esityksen jälkeen ei voi kuin odottaa kieli pitkälllä mihin matkalaisten menopeli seuraavaksi tupsahtaa.

Upean värikylläinen ja yksityiskohtainen kuva näyttää juuri niin hyvältä kuin modernin teräväpiirtoanimaation pitääkin, eikä jälki rakoile hurjimmissakaan vauhtikohtauksissa. Tilava, dynaaminen ja musikaalinen ääniraita täydentää kokemuksen. Tarjolla on alkuperäisen englanninkielisen TrueHD-ääniraidan lisäksi myös suomeksi dubattu Dolby Digital 5.1 -ääniraita.

Ekstroissa keskinkertainen ohjaajien ja tuottajien kommenttiraita, haastatteluita ja kuvakäsikirjoituksia tarjoileva kuva-kuvassa-toiminto, trviatekstitys, making of (11 min.), 5 musiikkivideota ja koosteet animaattoreiden työstä (4 min.), tekijöiden Afrikan vierailusta (7 min.) ja Bronxin eläintarhan Madagascar-näyttelystä (8 min.). Lisäksi mukana suahilin kielikurssi, pingviinipeli, animaatiojukeboksi, pelitraileri ja BD-Live. Ekstrat esitetään HD-muodossa ja soveltuvilta osin suomeksi tekstitettynä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Eric Darnell Tom McGrath
Pääosissa: Ben Stiller Chris Rock David Schwimmer Jada Pinkett Smith Sacha Baron Cohen Cedric The Entertainer Andy Richter
Tarina: Etan Cohen Eric Darnell Tom McGrath
Musiikki: Hans Zimmer

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2008Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.78*
Ääniraita: Dolby True-HD 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 7332505990597EAN: 207868

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään