4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Fifty Shades Darker - Unmasked Edition

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Brittiläisen Erika Mitchellin (kirjailijanimellä E. L. James) suositun harmaasävyjen trilogian toinen osa saattaa riitaantuneen pariskunnan, naapurintytöstä SM-leikkeihin hurahtaneen Anan ja sadistisen salaisuuden omaavan miljonäärin Christianin, takaisin yhteen. Luvassa on tappelua, sovintoa, seksileluja ja enemmän fantasioita kuin keskimääräiseen aikuisviihteeseen kuvittelisi mahtuvan.

Pökkelöiden näyttelijäsuoritusten sijaan elokuva luottaa trimmattuihin kroppiin ja pintaliito-loistoon - joskin jälkimmäisen osalta kyse on nyt osittain edellisosan jättämästä jälkihehkusta sillä luksus luodaan tässä verrattain taloudellisesti. Itse näennäisen vastahakoisesti etenevä tarina ja siinä sivussa aukeava menneisyyden trauma jättävät helposti kylmäksi. Lopputuloksena on mekaaninen ja vaivoin koskettava tarina, joka tosin lähentää hahmojaan sen verran, että kolmas osa voi taittua yhtä hyvin ihanan keskivertoiseen vaniljaan kuin hardcore lakritsiinkin.

Levyltä löytyy alkuperäisen teatteriversion ohella myös elokuvan 13 minuutilla pidennetty "Unmasked Edition" -versio.

Jopa 3.4K:na kuvattu, mutta 2K:na masteroitu kuva ei edusta aitoa 4K:ta, mutta jälki on vakaata, erottelevaa ja väritoistoltaan luontevaa. Ääniraita toistaa dialoginsa vaivatta ja luo ajoittain tunnelmaa osuvasti. Itse 4K-version levy on ekstraton, mutta boksista löytyy myös elokuvan HD-versio omalla levyllään. HD-version ekstroissa mm. poistettuja kohtauksia, seuraavan osan teaseri ja kuusi koostetta. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: James Foley
Pääosissa: Dakota Johnson Jamie Dornan Eric Johnson Rita Ora Luke Grimes Victor Rasuk Kim Basinger
Tarina: Niall Leonard E. L. James
Kuvaus: John Schwartzman
Musiikki: Danny Elfman Dana Sano

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS:X
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083114688

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään