Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

The End of the Tour

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Rauhallinen kerranta kirjailija David Foster Wallacen haastattelusta keskellä lumista Michigania. Rolling Stone -lehden toimittajan ominaisuudessa Wallacea oikeastikin tentanneen David Lipskyn kirjaan "Although of Course You End Up Becoming Yourself: A Road Trip with David Foster Wallace" (2010) pohjautuva elokuva on näpsäkkä vyyhti havaintoja, ajoittain nokkelaa sanailua ja kaihomielisiä ihmiskohtaloita.

Roadtripin muodon ottava haastattelu maistuu elävältä palalta elämää ja sekä Jesse Eisenberg Lipskynä että Jason Segel Wallacena tekevät vetoavat roolisuoritukset. Erityisesti Segel on elämänsä roolissa terävänä elämän kommentaattorina, joka kuitenkin haluaa pitää kyntensä pääosin piilossa ja verhoutua näennäisesti erakoksi. Tosielämässä Wallacen elämä vaikuttaa olleen avioliittoineen ja opiskelijoiden kanssa luotuine suhteineen hieman vauhdikkaampaa kuin elokuvan pohjalta voisi äkkiseltään päätellä, vaikka jokunen hienovarainen viittaus mukana onkin. Trippi on vetoava, mutta sanoma jää esseen tasolle.

Hyvä kuva on vakaa ja luontevan erotteleva, mutta myös hitusen tukkoinen niin sisällä kuin ulkonakin. Seesteinen ääniraita antaa monologiksi taittuvan dialogin soljua, eikä kokonaisuutta heti uskoisi Danny Elfmanin käsialaksi. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (12 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: James Ponsoldt
Pääosissa: Jason Segel Jesse Eisenberg Ron Livingston Joan Cusack
Tarina: David Lipsky Donald Margulies
Kuvaus: Jacob Ihre
Musiikki: Danny Elfman

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2015Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5051162359173

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään