Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Dial M for Murder - 3D

Täydellinen rikos 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Tämä on muuttunut Hitchin sataprosenttisesti omaksi elokuvaksi, vaikka kyseistä näytelmää oli esitetty jo pitkään Atlantin molemmin puolin. Kameran käyttö, kuvakulmat ja leikkaus ovat niin häikäisevät, että elokuvaversio alkoi elää omaa elämäänsä.

Trilleri kuvattiin kolmiulotteisena, mutta normaaliversio on tunnetuin ja arvostetuin. Muun muassa kuuluisa saksikohtaus rakennettiin 3D:n keinoin. Grace Kellyä kehuttiin aikoinaan, mutta nyttemmin ihastuttaa eniten brittikomisario Hubbard (John Williams).

3D-vaikutelma on alkuperäinen ja paikoin vaikuttava, mutta kokonaisuutena ennemmin teatraalisen temppuileva kuin luonnollisen jäsentynyt. Alkutekstit ponnahtavat juhlavasti irti kankaasta, takanreunukset saavat juhlavat mittakaavat ja muutoinkin huoneet tuntuvat hallimaisilta. Taustaprojisoidut taustamaisemat näyttävät myös hilpeän latteilta ihmisten taustalla ja paikoin kauluksistakin jää häiritsevät varjokuvat, joten muutamaa signature-otosta lukuun ottamatta tämä on lopulta parempi katsella 2D:nä. Siisti ääniraita luottaa tunnelmalliseen musiikkiraitaan ja toistaa dialogin puhtaasti. Ekstroissa Peter Bogdanovichin vetämä kooste elokuvan synnystä (22 min.) ja traileri. Brittijulkaisu, ei suomenkielistä tekstitystä. (PS/IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Alfred Hitchcock
Pääosissa: Grace Kelly Ray Milland Robert Cummings
Tarina: Frederick Knott
Kuvaus: Robert Burks
Musiikki: Dimitri Tiomkin

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1954Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
MVC 3D 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 41357EAN: 7321944111564

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään