Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Väärät paperit

Identity Theft 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Hyväuskoinen taloushallinnon kaveri (Jason Bateman) antaa puhelimessa henkilötietonsa ilmaista identiteettivarkausturvaa kauppaavalle naiselle (Melissa McCarthy) ja pääsee pian jahtaamaan elämänsä lankoja maan poikki. Klassisen roadtripin kaavaan puettu värikäs tarina kulkee Floridasta Georgian ja St. louisin kautta Coloradoon, ja myös huumori yrittää ahkerasti ylittää rajoja. Karnevaalihenkisen tripin varrelle mahtuu useampikin kummajainen, mutta McCarthyn kuplivan vetreä luottokorttihirmu on tämän sirkuksen kiistaton kuningatar.

Lopputulema on viihdyttävä hupailu, joka löytää kyllä monet kliseiset nuotit, mutta myös kosolti omaa niiden ympärille. Bridesmaids elokuvassa karmean roolin vetänyt McCarthy muistetaan edelleen parhaiten Gilmore Girlsin Sookiena, mutta tässä huumori alkaa taas luistaa. Jason Bateman puolestaan tarjoaa hyvän kaikupohjan sketseille ja saa itsekin ainakin yhden hilpeän hobitti-repliikin. Muutenkin näyttelijäkaarti on passeli: Jon Favreau on nilkkipomo, Modernin perheen Eric Stonestreet avomielinen lehmipoika ja Robert Patrick eläkkeelle jäänyt T-1000 palkkionmetsästäjänä.

Tarinan loppuhuipennus on lopulta pieni tusahdus kaikkeen petaukseen nähden, ja valittu huumorin tyyli on hieman hidasviritteinen, mutta kokonaisuus on hyvä.

Erinomainen kuva on läpeensä vakaa, erotteleva ja luonnollisen värikylläinen - näin erityisesti etelän ilta-auringossa kylpessään. Ääniraita kerää kohtalaisesti kierroksia kohti loppuhuipennusta, mutta kaipaisi silti lisää eloa tien päälle. Vaisuissa ekstroissa making of (17 min.), vaihtoehtoisia otoksia (5 min.), mokia (1 min.) ja koosteet huumorin luomisesta (8 min.) sekä palkkionmetsästäjän autosta (4 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Seth Gordon
Pääosissa: Jason Bateman Melissa McCarthy Jon Favreau Amanda Peet Morris Chestnut Robert Patrick Eric Stonestreet John Cho Tip Harris Genesis Rodriguetz
Tarina: Jerry Eeten Craig Mazin
Kuvaus: Javier Aguirresarobe
Musiikki: Christopher Lennertz

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Toisten rahoilla on helppo shoppailla. Gilmore Girls -sarjan Sookiena parhaiten muistettu Melissa McCarthy onnistuu välttämään vastenmielisen loisen mielikuvan ja luomaan hahmostaan kuplivan vetreän tapauksen.
Toisten rahoilla on helppo shoppailla. Gilmore Girls -sarjan Sookiena parhaiten muistettu Melissa McCarthy onnistuu välttämään vastenmielisen loisen mielikuvan ja luomaan hahmostaan kuplivan vetreän tapauksen.
Amanda Peet
Amanda Peet

Tekniset tiedot

Vuosi: 2013Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582936803

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään