Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

I Love You Phillip Morris

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Jim Carreyn ja Ewan McGregorin tähdittämä miestenvälinen rakkaustarina, joka nimessään vannoo rakkautta yhdelle tupakkateollisuuden kärkinimistä? Tupakan kanssa tällä ei lopulta ole mitään tekemistä, ja sinällään maukkaasti käsitelty romanssikin jää osin farssin taustalle, mutta odotukset omalaatuisesta tarinasta kyllä ylittyvät.

Teksasissa sattuneisiin tositapahtumiin perustuva ilottelu seuraa kaapista ulostulevan entisen poliisin ja sittemmin uuden kalliin elämäntyylinsä pakottamana huijariksi ryhtyneen mieheen (Carrey) piruetteja viranomaisten ja palkkatyön puristuksessa. Hulppeiden junailujen tavoitteena on päästä viettämään laatuaikaa vankilasta löytyneen oman rakkaan kanssa (McGregor), mutta meno ei voisi olla korkealentoisempaa vaikka mies olisi ammatiltaan salainen agentti tai sarjakuvien supersankari.

Tämä elokuva herättäisi huomiota ilman kirkuvan keltaista kanttakin, mutta erinomaisen positiivista on, että elokuva ponnistaa esiin massasta myös tuoreen huumorinsa ja uskomattoman tarinansa voimalla. Jim Carrey on taas rautaisessa iskussa ensi kertaa sitten komedian "Valehtelija valehtelija" - lieneekö sitten sattumaa, että tässäkin valehtelulla on iso rooli? Myös McGregor tekee yllättävän roolin symppiksenä, jos hieman yksinkertaisena rakkauden kohteena.

Filmimäinen ja erinomaisen jäsentynyt kuva, sekä puhtaan yksinkertainen ääniraita. Ekstroissa lyhyt making of -kooste (11 min.) ja traileri (HD). Kannessa väärä kesto. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Andrew Lazar Far Shariat
Pääosissa: Jim Carrey Ewan McGregor
Tarina: John Requa Glenn Ficarra Steve McVicker
Kuvaus: Xavier Perez Grobet
Musiikki: Nick Urata

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2009Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 225707EAN: 5706130599173

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Scanbox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään