Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Lost River

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Näyttelijänä mainetta niittäneen Ryan Goslingin esikoisohjaus on ajaton maailmanlopun kuvaus, joka ei ole mittakaavaltaan niin uskomaton etteikö tarua voisi pienessä mittakaavassa uskoa tapahtuvankin. Ränsistyneen Buffalon ja tulvien runteleman New Orleansin mieleen tuova miljöö sotkee mukaan makaaberin fetissin säväyttämän sivujuonteen ja nostaa hattua menneiden vuosikymmenten dystopisille tuho&pako-kuvauksille. Nyt tuhon käynnistäjänä on virkistävästi ollut talouskriisi eikä mikään virus tai luonnonmullistus - elokuvan suuri luonnonmullistus on itse asiassa sekin ihmisen aikaansaama tulva.

Mielenkiintoinen asetelma ja ajassa taaksepäin kaikuja ottava kerronta herättävät kiinnostuksen, mutta uniseksi kääntyvä tarina ei aivan onnistu palkitsemaan. Kyseessä kuitenkin on erikoinen trippi, teinisarjan Mad Max, joka sotkee yhteen hyvissä määrin nostalgiaa ja kokeilunhalua. Kokonaisuus ei vain aivan onnistu.

Ilmeikkäästi luotu miljöö kylpee neon-valoissa ja nuoruuden periodipatinan sävyttämissä luontokuvissa. Kuvauspaikkana on toiminut Detroit, joka autoteollisuuden romahduksen jälkeen onkin tarinalle otollinen kohde. Jälki ei ole ehdottoman tarkkaa, mutta tunnelma välittyy hyvin. Vähäeleinen ääniraita ei täysin onnistu karistamaan unista fiilistä. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Ryan Gosling
Pääosissa: Christina Hendricks Saoirse Ronan Iain De Caestecker Matt Smith Eva Mendes
Tarina: Ryan Gosling
Kuvaus: Benoit Debie
Musiikki: Johnny Jewel

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2014Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706102300882
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Scanbox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään