Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Inside Man

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Spike Leen pankkiryöstöelokuva kumartaa "Hikiselle iltapäivälle", mutta tarjoaa tästä huolimatta vetreän tuoreen jännärin, joka twistaa mukavasti jo tutuksi käynyttä kaavaa. Elokuva osaa pitää katsojan arvailemassa aikeitaan, eikä pelkää päästää hahmojaan seikkailemaan harmaalle alueelle, joskin sekä hyvikset että pahikset jäävät tässä vielä verrattain puhtoisiksi. Ohjaaja huomioiden ei liene yllätys, että rotu ja rasismi nivoutuvat tavalla jos toisellakin tapahtumiin, vaikka eivät tällä kertaa pääosaan pääsekään.

Luonnottoman kylmäpäinen konna (Clive Owen) kaappaa manhattanilaisen pankin haltuunsa ja pistää poliisit sutimaan ohjekirjoineen. Ohjaajan luottomies Denzel Washington yrittää neuvotella panttivangit elävänä ulos, mutta haistaa palaneen käryä ympärillä pörräävien mahtimiesten ajaessa omaa agendaansa.

Kuva jää karvan verran täydellisyydestä, mutta toistaa tapahtumat asiallisen yksityiskohtaisesti ja vakaasti. Virkeällä musiikkiraidalla kruunattu häviötön DTS-HD Master Audio -ääniraita luo vähin elein, mutta onnistuneesti läsnäolon tuntua. Ekstroissa itsestäänselvyyksiin ja tapahtumien kertaamiseen turhan usein sortuva ohjaajan kommenttiraita, making of (10 min.), poistettuja kohtauksia (20 min.) ja ohjaajan ja Denzel Washingtonin keskustelu (10 min.). Kommenttiraitaa lukuunottamatta ekstrat on tekstitetty suomeksi. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Spike Lee
Pääosissa: Denzel Washington Clive Owen Jodie Foster Christopher Plummer Willem Dafoe Chiwetel Ejiofor
Tarina: Russell Gewirtz
Kuvaus: Matthew Libatique
Musiikki: Terence Blanchard

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2006Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 202384EAN: 5050582611465

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään