DVD - Arvostelu

Päiväsi ovat luetut DVD arvostelu kansi

Päiväsi ovat luetut

The Star Chamber 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Michael Douglas on aloitteleva tuomari, joka tympääntyy vapauttamaan rikollisia niljakkaiden lakimiesten suurentelemien muotovirheiden johdosta. Napakoista trillereistään tunnetun Peter Hyamsin ohjaama jännäri tuhoaa hyvät ennakko-odotukset jo luonnottoman alkukohtauksen aikana, eikä meno sen jälkeenkään juuri päätä huimaa - vaikka ensin juostaankin täyttä vahtia kohtia seinää, ja sitten yhtä lujaa pois päin.

Elokuva onnistuu missaamaan perimmäisen pointin jokaisessa esittelemässään tapauksessa ja varjoistuimen holtittomat pikatuomiot ovat jo kokolailla groteskeja tilaisuuksia. Kuoleman tuomioihin kun olisi kuitenkin syytä suhtautua suuremmalla vakavuudella kuin x-factor-tuomarointiin.

Ikääntynyt kuva näyttää rakeiselta ja roskaiselta, mutta tästä huolimatta jälki on kauttaaltaan verrattain levollista. Liiketoisto näyttää muutamassa toimintajaksossa omituisen luonnottomalta, ikään kuin toistoa olisi nopeutettu. Nimellisesti 5.1 -kanavainen ääniraita on käytännössä miltei mono - dialogiltaan ymmärrettävä, mutta muutoin kolkko. Alun taka-ajon askeläänet kuulostavat myös poikkeuksellisen keinotekoisilta. Ekstroissa traileri. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Peter Hyams
Pääosissa: Michael Douglas
Tarina: Roderick Taylor Peter Hyams
Kuvaus: Richard N. Hannah
Musiikki: Michael Small

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1983Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
[18]
Kielletty alle 18-vuotiailta julkaisijan ilmoituksella. Tämä nimike on julkaistu ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta.
VET: 91600EAN: 6438044134452

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään