Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Miles Ahead

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Hidasvetoinen eepos valottaa jazz-legenda Miles Davisin tarinaa löysin rantein. Sosiaalisen musiikin kunkun stoori velloo kankaalle hengailevana trippinä, jonka aikana Miles Davis (Don Cheadle) ja Rolling Stones -lehden toimittajaksi esittäytyvä juippi (Ewan McGregor) yrittävät parsia menneisyyden ja nykypäivän välille mielekkään punaisen langan - langan, joka kertoisi enemmän kuin vain alku, keskikohta ja loppu.

Viitseliäästi koottu elokuva liikkuu ajassa fiilispohjalla, vapaasti assosioiden ja merkityksiä luoden. Kerronta on kekseliäs ja tarina löyhän historiikin ominaisuudessa kiinnostava, mutta ote jää kevyeksi pintaraapaisuksi. Kyse on lopulta puhtaasta fiktiosta, joka on jatkuvasti vaarassa hajota turhanpäiväiseksi kujanjuoksuksi. Elokuva rahoitettiin osin joukkorahoituksen avulla. Esikoisohjaus.

Aavistuksen pehmeä kuva näyttää periodinsa mukaiselta, mutta jää samalla harmillisen rosoiseksi ja epäskarpiksi. Kuvan kavaerina soljuva ääniraita, joka kuulostaa hyvältä, mutta ei lunasta kaikkia aihepiirin herättämiä odotuksia. Ekstroissa Cheadlen ja käsikirjoittaja Steven Baigelmanin kommenttiraita, making of (21 min.), tekijöiden kyselytunti Sundancesta (22 min.) ja traileri. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Don Cheadle
Pääosissa: Don Cheadle Ewan McGregor Emayatzy Corinealdi Lakeith Lee Stanfield Michael Stuhlbarg
Tarina: Steven Baigelman Don Cheadle Stephen J. Rivele Christopher Wilkinson
Kuvaus: Roberto Schaefer
Musiikki: Ed Gerrard

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään