Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

I Feel Pretty

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Hurmaava tavis (Amy Schumer) saa tällin päähänsä ja uskoo muuttuneensa hetkessä kaunottareksi. Kaikki ympärillä näkevät saman vanhan tytön kuin aiemminkin, mutta tämä itse näkee peilissä tarmokkaan knockoutin, joka on valmis haastamaan maailman pehmeän itsevarmasti. Tästä nurinkurisesta asetelmasta seuraa yksi hilpeä tilanne toisensa jälkeen.

Keskinkertaisia arvosteluita kerännyt komedia on häkellyttävä kokemus, joka lyö ällikällä upealla ideallaan ja poskettomilla kuvillaan, mutta myös huikean positiivisella ja yllättävän tuoreella asenteellaan. Elokuvan on syytetty irvailevan tukevammalle kehonkuvalle, mutta näin tätä ei tarvitse nähdä, sillä kaikessa todellakin on kyse omasta asenteesta. Elokuvan saduilta lainaama – mutta herkullisesti sankarin oman pään sisään kääntämä – ajatusleikki on vain se keppihevonen, joka antaa elokuvan osoittaa oman elämänasenteen olevan tärkeintä kaikessa ei ulkoinen täydellisyys tai ulkoisiin oletuksiin sopeutuminen. Älä anna valjun kansipaperin pettää, tämä on hauska ja hyväntuulinen komedia.

Erinomainen kuva on terävä, vakaa ja luonteva. Vähäeleinen ääniraita antaa tilaa läpälle, jossa onkin riittävästi potkua. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (9 min.), mokia (5 min.) ja kooste elokuvasta (1 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Abby Kohn Marc Silverstein
Pääosissa: Amy Schumer Michelle Williams Rory Scovel Emily Ratajkowski Aidy Bryant Tom Hopper Naomi Campbell Lauren Hutton
Tarina: Abby Kohn Marc Silverstein
Kuvaus: Florian Ballhaus
Musiikki: Michael Andrews Linda Cohen

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Tekniset tiedot

Vuosi: 2018Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706169001432

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään