Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Gotti - viimeinen kummisetä

Gotti 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Mafiooso John Gottin perhesuhteisiin keskittyvä rikosdraama ottaa tositarinan esikuvakseen ja kertoo uskottavan tarinan rikosten takana.

Harmillisesti sopasta puuttuu kaikki jännitys ja punainen lankakin maistuu ennen kaikkea Gottin perheen tekosten valkopesulta. Mafiaeeposta odottava katsoja todennäköisesti pettyy, eikä elokuva juuri tarjoa syitä samaistua hahmoihinsa, joten kertomus jää etäiseksi ja tavanomaiseksi. Tästä huolimatta kyse on viitseliäästi kyhätystä kuvauksesta, joka tuntuu esittelevän tapahtumia kuin todistusaineistoa oikeudessa.

Pahasti flopannut elokuva on saanut niskaansa kosolti lokaa. Elokuvan vihdoin päästyä teattereihin syytettiin sen taustavoimia verkon arvostelusivustojen peukaloinnista. Kriitikot eivät puolestaan ole tälle lämmenneet lainkaan, mutta Mafiaveljien köyhänä serkkupoikana tämä puoltaa paikkansa katselulistalla.

Elokuvana tämä on hyvin kaukana Kummisedistä, mutta genreen mahtuu monta huonompaakin teosta. Tässä puitteet ovat sentään kohdallaan ja Schwarzeneggeriä kanavoiva John Travoltakin hoitaa tonttinsa ilman vatsanväänteitä. Elokuva perustuu John Gotti Jr.:n muistelmiin "Shadow of My Father".

Audiovisuaalinen kuosi on hiottu ja tyylikäs. Asiallinen, kevyesti periodipatinoitu kuva on verrattain terävä ja moitteettoman vakaa. Seesteinen ääniraita toistaa Gottin murinan yli-inhimillisesti, mutta luontevasti. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Kevin Connolly
Pääosissa: John Travolta Spencer Lofranco Pruitt Taylor Vince Stacy Keach Chris Mulkey William DeMeo Kelly Preston
Tarina: Lem Dobbs Leo Rossi John Gotti Jr.
Kuvaus: Michael Barrett
Musiikki: Pitbull Jorge Gomez

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2018Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: FutureFilmKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548612638

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FutureFilm) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään