DVD - Arvostelu

Kaunis mieli DVD arvostelu kansi

Kaunis mieli

A Beautiful Mind 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Ovela, mielekkäästi punottu psykologinen tarina, jonka lopullista olemusta on vaikea ennakoida. Ihmismieli ja logiikka vievät helposti huomion, mutta rakkaustarina on sille oleellinen ja uskottava vastavoima.

Surullisempi kuin useimmat Howardin elokuvista, mutta silti ohjaajalle tyypillinen huumori pilkahtelee vaikeidenkin teemojen läpi tahdikkaasti, mistä kiitos kuuluu myös sympaattisille hahmoille ja taidokkaille näyttelijöille. Muistuttaa monella tavoin Kuudetta aistia, mutta käyttää tehokeinona säikyttelyn sijaan huumoria.

Sävykäs, laadultaan erinomainen kuva sortuu vain ajoittain lievään pehmeyteen. Elävä ääniraita, jonka kruunaa elegantti teema. Mittavien ekstrojen tuplalevysetti: ohjaajan ja käsikirjoittajan kommenttiraidat, puoli tuntia poistettuja kohtauksia, käsikirjoitus, making of, traileri ja laaja skaala erilaisia dokumentteja - kaikki suomeksi tekstitettyinä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Ron Howard
Pääosissa: Russell Crowe
Tarina: Akiva Goldsman Sylvia Nasar
Kuvaus: Roger Deakins
Musiikki: James Horner

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2001Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään