Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

American Hustle

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Huijaus-elokuvan alalajista on tullut merkkiteoksia (Puhallus), pienempiä helmiä (House of Games) ja muuten vain pätevää katsottava (Herrasmieshuijarit, FX). Yllättävän usein näitä on hauska katsoa. Ensiksimainittua tasoa edustaa American Hustle.

Se menee ajassa taaksepäin 1970-luvun loppuu, kun autot vaappuivat, solmiot lämmittivät ja Rolexin 18 karaatin Jubilee-rannekkeet venyivät.

Irving (mainio Christian Bale) on huijari, joka joutuu rakastajattarensa (hehkeä Amy Adams) kanssa tyhmän sekä kunnianhimoisen FBI-agentin (Bradley Cooper parhaimmillaan) ansaan ja auttaa huijaamaan poliitikkoja ottamaan vastaan lahjuksia. Mafia ilmaantuu mukaan ja monimutkainen palapeli alkaa muotoutua. Sydämen tykytyksiä aiheuttaa maailman tyhmin nainen (Jennifer Lawrence). Näyttelijät onnistuvat kautta linjan, ja käsikirjoitus on samaa tasoa.

Elokuva antaa genreen jotain uutta, koska pääpaino ei ole tempuissa. Vanha psykologinen ote vie tarinaa eteenpäin. Ihminen uskoo, jos haluaa. Näin käy katsojallekin.

Laadukas kuva ja ääniraita. Ääniraidan musiikki on poikkeuksellisen osuvasti valittu, aina Duke Ellingtonista Todd Rundgreniin, David Bowiesta Jeff Lynneen ja Elton Johniin. Ekstroissa 17 min. dokumentit ja 22 min. poistetut kohtaukset. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: David O. Russell
Pääosissa: Christian Bale Amy Adams Bradley Cooper Jennifer Lawrence Robert DeNir
Tarina: Eric Warren Singer David O. Russell
Kuvaus: Linus Sandgren
Musiikki: Danny Elfman

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2014Kesto: 138 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438044374063

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Future Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään