4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Rampage - Big Meets Bigger

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Kaikkivoipa ilkeä korporaatio luo avaruuden hiljaisuudessa uuden geenimuuntelumönjän, joka maapallolle saapuessaan paisuttaa villieläimistä mielipuolisia tappokoneita. Dwayne ”The Rock” Johnson on primatologi, joka ryhtyy pelastamaan maailmaa yhtälailla rakkaudesta eläin- kuin ihmiskuntaa kohtaan. Pitkän CV:n omaava kaveri ei ole aivan kädetön itsekään.

CRISPR-geenimuuntelutekniikasta innoituksensa nappaava suoraviivainen rymistely tietää kantavansa kevyttä kattausta eikä yritä liikoja vähillä aivosoluillaan. Meno on menevää ja komiikka onelinereita myöten anteeksiannettavaa, joten popcornin kyytipoikana tämä on kelpo vatkain.

3.4K:na kuvattu ja 2K:na masteroitu kuva näyttää filmimäisen rakeiselta, mutta HD-mittapuulla terävältä. Jälki tuntuu hitusen yliterävöitetultä ja keinotekoiselta, mutta yhtä kaikki mielikuvituksellisen ilmeikkäältä. HDR-väritoisto ei tässä juuri poikkea tavanomaisesta HD:stä, mutta valo ja varjo ovat agressiivisemmin kohdillaan. Ääniraita tapailee katastrofielokuvan tunnelmia ja pumppaa riittävästi virtaa monsteriosioihin. 4K-levy on ekstraton. Boksin niin ikään sisältämällä HD-levyllä mm. poistettuja kohtauksia, mokia ja koosteita. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Brad Peyton
Pääosissa: Dwayne Johnson Naomie Harris Malin Akerman Jake Lacy Jeffrey Dean Morgan
Tarina: Ryan Engle Carlton Cuse Ryan J. Condal Adam Sztykiel
Kuvaus: Jaron Presant
Musiikki: Andrew Lockington

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2018Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112744656

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään