Kino - Arvostelu

It Came from the Desert

1990-luvun alussa nörtteilleet muistavat It Came from the Desert -konsolipelin. B-elokuvan historiaan nojannut seikkailu palaa 30 vuotta myöhemmin alkuperäismuottiinsa. Amicaa aktiivisimmin hakanneet pikkupojat alkavat siis olla keski-iässä. Tuotantoyhtiön ajatusmaailmaa lukien: vakavaraisia lipunostajia.

Kansainvälisessä produktiossa on huomattava osuus suomalaista rahaa ja taustatiimiä. Kriittinen sormi ei kuitenkaan värähdä - ei ainakaan mainituista syistä. Teinikauhun ja b-elokuvan pyhät kirjat on luettu ja niistä tarpeellinen opittu. Kaahailu, kaljanjuonti ja vähäpukeiset tytöt liitetään ohuen juonen reunoille juuri sopivan ohuesti. Tarinankehittely on niin typerää, että camp-viisari kääntyy rehdisti punaiselle.

Ohjaaja Marko Mäkilaakso olisi halunnut viedä elokuvansa 1950-luvulle, b-elokuvan kulta-aikaan. Tässä kohdassa budjetti iski vasten kasvoja. Jättiläismuurahaiset saivat riittää. Elettäköön modernissa ajassa. Ratkaisuna se oli varmasti parempi kuin väkinäinen menneisyyslavastus. (VA)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Marko Mäkilaakso
Pääosissa: Harry Lister Smith Alex Mills Vanessa Grasse Mark Arnold Callum McGowan Andrew Horton James Alper Michael Majalahti
Tarina: Marko Mäkilaakso Hank Woon Jr. Trent Haaga

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2018Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: Black Lion 
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Black Lion) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään