Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Harry Potter ja Feeniksin kilta

Harry Potter and the Order of Phoenix 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Viides Harry Potter -elokuva onnistuu tarjoilemaan tähän asti jännittävimmän ja yhtenäisimmän seikkailun. Tarina virittelee upeasti lähestyvän koitoksen odotuksen tunnelmaa, yhtäältä päänsä hiekkaan hautaavan Taikaministeriön ja toisaalta suoranaiseen sabotaasiin ryhtyvän Pimennon kautta. Potter ei ole tässä pelkästään kliseinen ennaltamäärätty messias, vaan tiukkaan paikkaan ajettu miltei-tavallinen poika, jonka täytyy yrittää kääntää paha tilanne edes hieman paremmaksi.

Alkuosien leikki on nyt vauhdilla muuttumassa tiivistunnelmaiseksi jännäriksi, eikä se todellakaan ole huono kehityspolku. Azkabanin vangin ohella, ja siitä paremmaksi pistäen, tämä on kirkkaasti sarjan paras osa tähän mennessä.

Teräväpiirtokuvasta on mahdoton keksiä mitään negatiivista sanottavaa. Elokuvan rikas audiovisuaalinen maailma piirtyy upean sävykkäästi ja yksityiskohtaisesti, tummana ja värikylläisenä, ja vailla pienintäkään merkkiä levottomuudesta. Ääniraita on niin ikään vakuuttavan tilava, tehokas ja täynnä eloa. Loistava audiovisuaalinen elämys, joka tekee kunnia tarinan kuvastolle.

Ekstroihin on tallennettu pitkä lista making of -pätkiä, jotka voi katsoa osana elokuvaa, yksitellen tai putkeen (HD / 63 min.), making of -dokkari (HD / 19 min.), dokkari saagan salaisuuksista (44 min.), poistettuja kohtauksia (HD / 11min) sekä simppeli, mutta hetken viihdyttävä editointipeli hyvällä alustuksella. Ekstrat ovat ilahduttavasti tarjolla pääosin teräväpiirto-muodossa ja suomeksi tekstitettynä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: David Yates
Pääosissa: Daniel Radcliffe Rupert Grint Emma Watson Helena Bonham Carter Robbie Coltrane Warwick Davis Ralph Fiennes Michael Gambon Brendan Gleeson Jason Isaacs Gary Oldman Alan Rickman
Tarina: Michael Goldenberg J.K. Rowling
Kuvaus: Slawomir Idziak
Musiikki: Nicholas Hooper

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2007Kesto: 138 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
VC1 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
PCM5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 204904EAN: 7321946156945

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään