Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

The Messenger

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Epätavanomainen draama kersantista (Ben Foster), joka joutuu viettämään viimeiset kuukaudet palveluksestaan viemällä suru-uutisia Irakin sodassa kuolleiden omaisille. Kaverinkipeä esimies (Woody Harrelson) opettaa uudelle suojatilleen rankan työn aakkoset ja yrittää samalla parhaansa mukaan myös piristää aseveljeään järjestämällä viihdettä ja tyttöjä aina omiinkin tarpeisiinsa asti.

Elokuva runnoo itsensä vakavan draaman sarjaan väkevällä alkujaksolla, joka seuraa parivaljakkoa työssään kohtaamassa kuolleiden omaisia. Aidoista kokemuksista koottu episodi on pysäyttävää katsottavaa, mutta sen jälkeen kerronta hukkaa kierroksia muuntautumalla vähitellen hajanaiseksi buddy-elokuvaksi. Yksittäiset ainekset ovat lupaavia, mutta kokonaisuus ei vakuuta, vaikka mielenkiinto pysyykin yllä loppuun saakka.

Tasokkaan terävä ja kaikin puolin luonnollinen kuva, jonka pieni heikkous on aavistuksen hailakaksi jäävä toisto. Väritoisto on sinällään vivahteikasta ja hallittua, mutta etenkin ihosävyt menevät kalpeiksi ja mustantaso jää hetkittäin tavoitetasosta. Vähäeleinen ääniraita toistaa dialogin puhtaasti ja tunnekuohun riipivästi. Ekstroissa tositarinoita suru-uutisten kertomisesta ja kohtaamisesta (24 min.), suppea kooste tekijöiden mietteitä (12 min.) ja hyvä traileri (HD). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Oven Moverman
Pääosissa: Ben Foster Woody Harrelson Samantha Morton Jena Malone Steve Buscemi
Tarina: Alessandro Camon Oren Moverman
Kuvaus: Bobby Bukowski
Musiikki: Nathan Larson

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2009Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 228702EAN: 5706130594451

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Scanbox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään