Netflix - Arvostelu

San Andreas DVD arvostelu kansi

San Andreas

 

Elokuva:

Älyvapaa katastrofielokuva Yhdysvaltojen länsirannikolle iskevästä maanjäristyksestä, jonka seurauksena yhden palolaitoksen kopterilentäjän (Dwayne "The Rock" Johnson") täytyy parsia perheensä takaisin kokoon. Mannerlaatat järisevät, rakennukset murenevat ja roska velloo valtoimenaan San Franciscon liepeillä, mutta kaikki unohtuu kun lopulta menneet traumat on käsitelty, perhe yhdistetty ja rakoillut avioliittokin teipattu kasaan.

Tyylipuhdasta toimintaviihdettä tykittävä elokuva ei vaivaa päätä loogisuuksilla tai uusilla oivalluksilla, mutta sirkus rullaa eteenpäin viihdyttävän itsekeskeisesti. Tunnelmassa tai tehosteiden vaikuttavuudessa ei päästä elokuvien "2012" ja "The Day After Tomorrow" tasolle, eikä oikeastaan hätyytellä edes elokuvia "Dante's Peak" tai "Volcano", mutta trippi on popcornin arvoinen. Pikselipyörteen keskelle istutettu sentimentti on sankkaa ja draama kaavaan pakotettua. Traileri lupasi enemmän.

Ääniraita on vaaditun yrmy, mutta kuvapuolella kokonaisuus jää tehottomaksi pikselimyllyksi. Ehkä tämä elokuva on tarkoitettu nähtäväksi 3D:nä, sillä ainakin nyt 2D:nä tuho jää kohinan tasolle. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Brad Peyton
Pääosissa: Dwayne Johnson Carla Gugino Alexandra Daddario Ioan Gruffudd Archie Panjabi Paul Giamatti Kylie Minogue
Tarina: Andre Fabrizio Jeremy Passmore Carlton Cuse
Kuvaus: Steve Yedlin
Musiikki: Andrew Lockington

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2015Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Netflix) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään