Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows - 3D

Turtles 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

No nyt henki on kohdallaan! Iso, värikäs ja vauhdikas sarjakuvaleffa pitää äksönin käynnissä ja seikkailun hengissä upeasti. Tämä tuntuu vanhojen animaatioseikkailuiden keskenkasvuiselta aikuistumistarinalta, joka näyttää coolilta ja viihdyttää viimeiseen saakka.

Synkistelevän kompleksiset sankarit löytyvät toki muista leffoista, tässä nelikon lapsenomainen positiivisuus ja seikkailuinto potkivat tapahtumia eteenpäin energisesti vaikka hetkittäin pieniin kasvukipuihin törmättäisiinkiin. Tällaiset vauhtitöyssyt tuntuvat tässä enintään hyppyreiltä kohti tarinan seuraavia lennokkaita vaiheita. Ihme kyllä kokonaisuus ei nyt aiheuta pienintäkään närästystä hieman aikuisemmassakaan katsojassa, mikä on todellinen yllätys vaisun edellisosan jälkeen.

Mainio 3D. Alkukohtauksesta Chrysler Buildingin huipulta lähtien tilakuva on virikkeellinen ja luonteva niin seesteisemmissä kuin villeimmin kieppuvissa otoksissaan, eikä tilakuva jää pinomaiseksi. Tilavaikutelma on erehdyttävän uskottava vaikka 3D onkin muovattu kuvausten jälkeen tietokoneella. Kuva on toki alkujaankin tietokoneavusteinen, joten lähtökohta tietokonepohjaiselle 3D-muunnokselle on otollinen. Tällä kertaa 3D-versio on suurempi elämys kuin 4K-versio.

Ekstroissa mm. poistettuja kohtauksia ja sekalaisia koosteita. Kahden levyn boksista löytyy sekä 3D-versio että 2D-versio omilta levyiltään. Ekstrat on taltioitu 2D-version levylle. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Dave Green
Pääosissa: Megan Fox Will Arnett Laura Linney Stephen Amell Noel Fisher Jeremy Howard Pete Ploszek Alan Ritchson Tyler Perry
Tarina: Josh Appelbaum Andre Nemec Peter Laird Kevin Eastman
Kuvaus: Lula Carvalho
Musiikki: Steve Jablonsky

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MVC 3D 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112732172

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään