Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Animal Kingdom - 1. kausi

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Samannimiseen australialaiseen elokuvaan (2009) perustuva tv-sarja siirtää tapahtumat rapakon yli Kalifornian lämpöön. Nyt äitinsä huumeille menettänyt teinipoika löytää uuden kodin rämäpäisten setiensä ja näitä naarasleijonan otteella kaitsevan isoäitinsä luota. Köyhiin oloihin tottunut poika on pian sinut rahan ja rötösten täyttämän uuden miljöönsä kanssa, mutta jossakin setelitukkujen, brändi-tuotteiden ja kepposina kuvattujen rikosten lomassa olisi myös elämä elettävänä.

Esikuvaansa maukkaasti jatkava sarja lainaa muutaman sivun myös elokuvalta "Myrskyn ratsastajat" (Point Break, 1991) ja kertoo tarinan rikosten ja huvinpidon veljeskunnasta, josta ei huonoja roolimalleja puutu. Sarja vetoaa ilkikurisen lupsakalla otteellaan, joka saa hahmot vaikuttamaan kaikista puutteistaan huolimatta sympaattisilta ja näiden tekemät synnit suorastaan syntisen kepeiltä. Draama meanderoi paikoin kliseiden uurtamia uria, mutta hahmokavalkaadi riittää kantamaan mielenkiinnon näidenkin suvantojen yli.

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa poistettuja kohtauksia ja kuusi koostetta. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Pääosissa: Ellen Barkin Scott Speedman Shawn Hatosy Ben Robson Jake Weary Finn Cole Daniella Alonso Molly Gordon Carolina Guerra
Tarina: David Michod
Musiikki: Atticus Ross Claudia Sarne

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 450 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112736507

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään