4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Darkland

Underverden 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tanskalainen rikosdraama menestyvästä irakilaistaustaisesta kirurgista, joka ryhtyy selvittämään rikollisjengeihin sekaantuneen veljensä murhaa.

Kylmäkiskoinen, mutta otteeltaan uskottava ja miljööltään tuore elokuva ei tyydy Amerikan serkkujen suoraviivaiseen apinointiin vaan pyrkii löytämään omat uransa kliseiden lomasta. Lopputuloksena on uninen jahti läpi koukuttavan vivahteikkaasti luodun miljöön, jossa vastaan tulevat hahmot tuntuvat olevan lihaa ja verta, mutta itse taival jää painoltaan vähäpätöiseksi.

Terävä kuva edustaa vaivatta hyvää HD-tasoa ollen parhaimmillaan kylmäsävyisissä ulkokuvissa. Henkilöiden lähikuvat jäävät turhan pehmeiksi ja väritoisto huomattavan kapeaksi, jotta tämän mieltäisi edustavan aitoa 4K HDR -kuvaa. HDR:stä tuskin onkaan kyse, eikä todennäköisesti myöskään 4K:ksi pyöristyvästä lähdemateriaalista tai masterista. Skarppi ääniraita pysyy toiminnassa mukana ja pyrkii luomaan mielenkiintoa myös suvantoihin. Tekstitys löytyy pohjoismaalaisilla kielillä, mutta ei englanniksi. 4K-levy on ekstraton. Boksista löytyy myös elokuvan HD-versio omalta levyltään. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Fenar Ahmad
Pääosissa: Dar Salim Stine Fischer Christensen Ali Sivandi Dulfi Al-Jabouri Jakob Ulrik Lohmann Roland Moller
Tarina: Fenar Ahmad

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: Scanbox / UniversalKuva:
4K 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706168999198

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Scanbox / Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään