Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Anomalisa

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Stop-motion-animaationa toteutettu elokuva kertoo arvoituksellisen tarinan papparaisesta, joka lentää Clevelandiin konferenssiesityksen merkeissä, mutta ajautuu käyttämään tilaisuuden elämänsä lankojen oikomiseen.

Toteustekniikka vaatii totuttelua, mutta kiehtova tarina, enigmaattinen kerrontatyyli ja nyanssien täyttämä kuosi vetävät vastustamattomasti puoleensa. Sen mitä elokuva häviää hahmojen inhimillisyydessä verrattuna ihmisnäyttelijöihin, ja se ei lopulta ole paljoa, hyvittää se perseptiivisellä otteellaan ja väkevällä dialogillaan. Tämä on pieni, kunnianhimoinen tarina, jonka suola ovat sen runsaat elävältä elämältä maistuvat pienet yksityiskohdat. Tarina on suunnattu aikuisille.

Kun kasvojen kosmetiikka-arvet hyväksyy hahmojen ilmeikkyyden hintana voi keskittyä ihmettelemään vivahteikasta stop-motion animaatiota. Elokuvamaisen viimeistelty ja rikkaan lämminsävyinen kuva näyttää hyvältä ja on viimeistä piirtoa myöten hiottu. Likimain yhden miehen showlta (tarkoituksella) kuulostava ääniraita luo vähin elein vahvan miljöön, joka sykkii rauhallisesti, mutta virittää unisiin yötunteihin reippaasti tunnelmaa.

Ekstroissa kolme erinomaista koostetta elokuvan synnystä: upea making of (30 min.), kooste miniatyyrien rakastelukohtauksesta (9 min.) ja elokuvan äänisuunnittelusta (6 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Charlie Kaufman Duke Johnson
Pääosissa: David Thewlis Jennifer Jason Leigh Tom Noonan
Tarina: Charlie Kaufman
Kuvaus: Joe Passarelli
Musiikki: Carter Burwell

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2015Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112727154

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään