Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Kaappaus merellä

Under Siege 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Steven Seagalin ehkä viimeinen oikeasti, eikä vain tahattomasti, hyvä elokuva heittää miehen kapulaksi sotalaivan kaappaavien terroristien rattaisiin. Kapteenin suosikkikokki paljastuu entiseksi laivaston hylkeeksi, eivätkä pahat pojat saa tästä otetta sittenkään kun tietävät kuka heitä on vastassa.

Sulava kissa ja hiiri -leikki toimii mainiosti Die Hard -elokuvien hengessä - jopa siinä määrin, että Die Hard 3:n käsikirjoitus piti aikoinaan laittaa uusiksi tämän ehdittyä ensin teattereihin. Die Hard 3:n uusi käsikirjoitus löytyi Tappava ase 4:sta ja vanha käsis päätyi Speed 2:ksi, joka on tuskin edes puolet siitä elokuvasta mikä tämä on. Näin ollen meidän lienee kiittäminen Steven Seagalia paitsi tästä viihdykkeestä, myös Die Hard -saagan sparraamisesta tuoreemmille urille.

Ilmeeltään hivenen rakeinen, mutta tästä huolimatta kiitettävän terävä ja sävykäs kuva. Ulkokuvat laivasta näyttävät nyt antenimastoja myöten aivan erilailla jäsentyneiltä kuin ennen ja kauttaaltaan on kuin elokuvan päältä olisi lähtenyt kalvo pois. Napakka ääniraita hoitaa tehtävänsä moitteitta, vaikka kyse onkin häviöllisestä Dolby Digitalista. Ekstroissa traileri. Kaikesta päätellen kyseessä on leikkaamaton versio. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Andrew Davis
Pääosissa: Steven Seagal Tommy Lee Jones Gary Busey Erika Eleniak
Tarina: J. F. Lawton
Kuvaus: Frank Tidy
Musiikki: Gary Chang

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1992Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
VC-1 1.78*
  
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 98120EAN: 7321944828523

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään