Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

A Dog’s Way Home

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Hyväntuulinen koiradraama kulkukoirasta, joka taivaltaa läpi maiden ja mantujen päästäkseen takaisin tuttuun adoptiokotiinsa. Kliseitä komeasti kuvittava elokuva viihdyttää ja ihastuttaa kunnianhimoisella kuosillaan, mutta jää lopulta varsin yksioikoisen lassie-pätkän tasolle.

Lupsakan kuosin alla kytee yllättäen kritiikki kohti Denverin, ja joidenkin muiden kaupunkien ja piirikuntien, todellista lainsääädäntöä, joka tekee pitbulleista laittomia rajojensa sisällä. Ihmisiin kohdistuvien eläinhyökkäysten vähentämiseen suunnattu laki näyttäytyy tässä epäoikeudenmukaisena ja mielivaltaisesti täytäntöönpantuna raakuutena, mutta käsittely jää elokuvamaisen yksipuoliseksi ja karkeasti luonnehdituksi.

Avaran luonnon läpi kulkeva taival on visuaalisesti komea, eläintyöskentelyltään vaikuttava ja draamaltaan siirappisen soljuva. Osa eläinosioista on tehty tietokoneella, mutta uskottavasti. Elokuva perustuu W. Bruce Cameronin kirjaan.

Komea kuva on vakaa, erotteleva ja sisällöllisesti kunnianhimoinen. Pätevä ääniraita säestää tapahtumia koiran sisäisellä kertojaäänellä, mutta punoo mukaan myös makean kattauksen musiikki- ja tehostepuolelle. Ekstroissa vinkkejä koiraherkkuihin (9 min.), poistettuja kohtauksia, making of (11 min.) ja kuvauspäiväkirja (15 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Charles Martin Smith
Pääosissa: Jonah Hauer-King Ashley Judd Edward James Olmos Alexandra Shipp Wes Studi. Bryce Dallas Howard
Tarina: W. Bruce Cameron Cathryn Michon
Kuvaus: Peter Menzies
Musiikki: Mychel Danna

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Tekniset tiedot

Vuosi: 2019Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7330031006416

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään