DVD - Arvostelu

The Limey DVD arvostelu kansi

The Limey

Kostaja Lontoosta 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva, joka alkaa The Whon "Seekerillä", alkaa hyvin. Äärityylikäs elokuva kertooTerence Stampin esittämän brittikostajan meno-paluusta Kaliforniaan. Hauska, ja huumori on mustaa.

Ensimmäisen kerran joku keksi luoda kohtauksen sohvalle, kun kaukosäätimet ovat hukassa. Stampin 1960-luvun elokuvapätkiä hyödynnetään.

Ohjaajalle ominaiset vaihtelevat kamerakulmat, imperfektiä ja preesensiä veivaava kerronta toistuu hämmästyttävän hyvin kuvassa, joka on sinänsä harvinainen, sillä se pakottaa tv:n näyttämään filmin väkisin anamorfisena. Kannessa lukee 1.75:1 full frame anamorf. R2 (UK) on 1.85:1, johon tätä olisi syytä verrata. Liki täydellistä digitalisointia muuten. Mainio ääniraita, joka käyttää kaikkia kaiuttimia jouhevasti. Ekstroissa ohjaajan ja näyttelijöiden kommenttiraidat. Featurette ja soundtrack puuttuvat tästä versiosta. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Steven Soderbergh
Pääosissa: Terence Stamp Henry Fonda
Tarina: Lem Dobbs
Kuvaus: Edward Lachman
Musiikki: Cliff Martinez

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1999Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Egmont) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään