DVD - Arvostelu

Ennustus - 30-vuotisjuhlajulkaisu DVD arvostelu kansi

Ennustus - 30-vuotisjuhlajulkaisu

The Omen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Opportunistisena kauhuelokuvana pidetty Ennustus on kaikesta kritiikista huolimatta pitänyt pintansa ajan saatossa hyvin. Vaihdokas-tarinoiden aatelia jäntevän, tosin logiikkaa uhmaavan käsikirjoituksensa ansiosta. K18 tuntuu hieman liioittelulta.

Kun isosisko kertoi minulle elokuvan tapahtumat liki neljännesvuosisata sitten, mielikuvitus lähti heti liikkeelle hyytävällä tavalla. Siinä ei paljon elokuvia tarvittu. Näin pitäisi käsikirjoitukset tehdä nykyääkin kauhuelokuviin. Jos ei kerrottuna hyydä, niin turha on tehdä. Hyvä kitaristi kuuntelee, kuulostaako riffi hyvältä akustisella ennen kuin kytkee plugin vahvistimeen.

Aiempaan Trilogy-boksin versioon verrattuna Kuva ei ole enää kovin pehmeä tai rakeinen. Pientä kuvakohinaa toki. Väärä kuvasuhde kannessa. Äänentoisto kuulostaa pirteämmältä DD5.1:n ansiosta. Ääniraita on maltillinen. Voit valita myös alkuperäisen monoraidan. Ekstrat poikkeavat aiemmasta Special Editionista: dokumentti, säveltäjä Jerry Goldsmithin kommenttiraita, ohjaajan intro, käsikirjoittaja David Seltzerin merkintöjä, kuvagalleria ja Wes Cravenin haastattelu. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Richard Donner
Pääosissa: Gregory Peck Lee Remick
Tarina: David Seltzer
Kuvaus: Gilbert Taylor
Musiikki: Jerry Goldsmith

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1976Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 84958EAN: 6438044118551

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään