Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Fences

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Puheripulinen draama ylpeästä roskakuskista (Denzel Washington), joka kapinoi elämänsä raja-aitoja vastaan läheisilleen pitämissään palopuheissa. Samalla mies ylläpitää omia aitojaan sekä kotinsa että perheensä ympärillä, mutta ei pelkää astua itse rajan toiselle puolen.

Vahvan näytelmämäinen elokuva luottaa pariin tarkasti rajattuun tapahtumapaikkaan ja hengästyttävään määrään vuorosanoja. Puhe aaltoilee pesäpallosta tulevaisuuden pelkoihin ja toiveisiin, arjesta aina sen rikkoviin paljastuksiin. Tarina on rikas ja polveileva, ihmiset sen keskellä kiinnostavia, mutta reilun kahden tunnin aikana kerronnan näytelmämäisyys tuntuu raskaalta painolta lihaa vasten.

Periodiluokan yhteiskuntakuvaus rajoittuu tässä naapuruston sfääriin ja kommentoidut ilmiöt pääosin arkisten sattumusten tasolle, mutta kerronnan tempo ja Washingtonin vetämä karismaattinen näyttelijäkaarti saa kokonaisuuden maistumaan pääosin uskottavalta palalta elämää.

Elokuva perustuu August Wilsonin näytelmään.

Hyvä kuva luo vähin elein uskottavan pläntin elämää jossakin periodin kainalossa, kulman takana suurelta maailmalta piilossa. Terävä ja väritoistoaan myöten kaunis kuva. Nonstop-dialogilla armoitettu ääniraita ei juuri ehdi muuta tehdä kuin toistaa vuorosanat, mutta tekee tämän moitteitta. Ekstroissa sarja koosteita elokuvan synnystä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Denzel Washington
Pääosissa: Denzel Washington Viola Davis Stephen McKinley Henderson Jovan Adepo Russell Hornsby Mykelti Williamson Saniyya Sidney
Tarina: August Wilson
Kuvaus: Charlotte Bruus Christensen
Musiikki: Marcelo Zarvos

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112738624

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään