Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Drive Angry

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Nicolas Cage on helvetistä paennut muukalainen, jolla on tehtävä. Tehtävän tielle poikkiteloin asettuvat sekä tohelot saatananpalvojat että Terminatorin T-1000:lta pari liikettä varastanut kiirastulen kirjanpitäjä (William Ficthner). Aisapariksi operaatioon heittäytyy kovistarjoilijatar (Amber Heard).

Vakuuttavan kunnianhimoton ryönä tuo mieleen niin ikään Nicolas Cagen tähdittämän Aaveajajan, mutta nousee tämän yläpuolelle kahdella ansiolla. Ensinnäkin tämä elokuva osoittaa muutaman kohtauksen ajan hilpeää luovuutta, jonka seurauksena muun muassa tavanomainen seksikohtaus ja tulitaistelu yhdistyvät yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi. Toisekseen tässä tapahtumat on taltioitu Avatar-elokuvassakin käytetyllä 3D-kalustolla, joten uusi formaatti lisää edes hieman mielenkiintoa.

3D-kuva on parhaimmillaan komeaa katsottavaa, jossa horisontti pakenee kauas tapahtumien taakse ja autot tuntuvat liikkuvan mielekkäästi tilassa. Tälläiset otokset kattavat kuitenkin vain noin 10% elokuvasta, ja loppu osa elokuvasta jää hyvin keinotekoisen tilakuvan tasolle. Syynä epätasaiseen jälkeen lienee ettei elokuvaa todellisuudessa ole kuvattu kokonaisuudessaan kalliilla 3D-kalustolla, vaan osa kuvauspäivistä on purkitettu perinteisemmän tekniikan kautta ja sitten ajettu tietokoneella kolmanteen ulottuvuuteen heikoin tuloksin. Pääosin tilakuva jää hyvin latteaksi kiiltokuvapinoksi, jossa varsinkin taustat ja taustalla olevat näyttelijät puuroutuvat häiritsevästi. Nicolas Cage jaksaa yleensä hehkuttaa elokuviensa musiikkivalintoja, mutta tältäkin osin tämä tekele jää pliisuksi. Vasta lopputekstien huvittavan tekokova musiikkivalinta herättää minkäänlaista huomiota.

Ekstroissa mm. ohjaaja/käsikirjoittaja Patrick Lussierin ja käsikirjoittaja Todd Farmerin heikko kommenttiraita ja poistettuja kohtauksia kommentein. Brittipainos, ei suomenkielistä tekstitystä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Patrick Lussier
Pääosissa: Nicolas Cage David Morse Amber Heard Tom Atkins William Fichtner Billy Burke Charlotte Ross Christa Campbell Tom Atkins Jack McGee Katy Mixon
Tarina: Patrick Lussier Todd Farmer
Kuvaus: Brian Pearson
Musiikki: Michael Wandmacher

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2011Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: LionsgateKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Lionsgate) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään