DVD - Arvostelu

Sex and the City – kausi 6 DVD arvostelu kansi

Sex and the City – kausi 6

Sinkkuelämää 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Kaikki viimeisen kauden 20 jaksoa vuosien 1998 ja 2004 välillä kuvatusta, lopulta 94 jakson ikään yltäneestä, HBO:n Sinkkuelämää -hittisarjasta.

Suorapuheinen ja siten ajoittain varsin räväkkä sarja kertoo New York Star –lehden ihmissuhdekoluminstista (Sarah Jessica Parker), joka yhdessä kolmen ystävättärensä kanssa pelaa ja pohtii suhdekuviota miesten ja naisten, ja milloin minkäkin fyysisen tai henkisen entiteetin välillä.

Viimeinen kausi laskee sarjan tyylikkäästi arkistojen lepoon, vaikka samoista aineksista olisi hyvin voinut vielä jatkaa useammankin kauden.

Vierailevina tähtinä mm. John Corbett, Ron Livingston, Chris Noth, Linda Evangelista, Geri Halliwell, David Duchovny, Mikhail Baryshnikov, Candice Bergen ja Kristen Johnston (Kolmas kivi auringosta –sarja Sally).

Teknisesti toimivan laadukas julkaisu. Kuvakohina on hetkittäin voimakasta, mutta jälki silti terävää ja väritoisto jopa loisteliaan kylläistä. Ääniraita toistaa dialogin välittömästi ja runsaan musiikin ja vähäiset tehosteet moitteettoman elävästi. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Michael Patrick King David Frankel Michael Engle
Pääosissa: Sarah Jessica Parker Kristin Davis Kim Cattrall Cynthia Nixon

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2003-2004Kesto: 591 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään