DVD - Arvostelu

Bonanza – The Official First Season – Box 1 DVD arvostelu kansi

Bonanza – The Official First Season – Box 1

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Nykypäivän nuorten on tietokonepeleineen mahdotonta ymmärtää, millaista vastaava toiminta oli 1970-luvun taittuessa. Katsottiin jakso Bonanzaa illalla ja aamulla leikittiin samaa joko koulun välitunnilla tai sitten iltapäivällä kotipihalla. Todellista yhtenäiskulttuuria.

Bonanza on säilyttänyt ryhdikkäästi oman ilmeensä humanistisena lännensarjana. Perusasetelma luo jännitteitä, joita pyöritetään ansiokkaasti.

Ikihonkaa muistuttava ranchinomistaja Ben Cartwright (Lorne Green) pitää poikiaan arvossaaan. Useasti naimisiin menneen miehen pojilla on erilainen tausta. Yksi on jenkki ja toinen konfederaatti. Vanhin on nopea aseenkäyttäjä, mutta myös vastuullinen. Keskimmäinen eli legendaarinen Hoss (lännen slangin mukaan hevonen, jätti, arvostettu henkilö) omaa lempinimensä mukaisesti suuret voimat ja huumorin taidon. Nuorimmainen joutuu vaikeuksiin naistensa kanssa.

Ensimmäisessä boksissa on pilotti ja seitsemän ensimmäistä jaksoa kahdella levyllä.

Ihmeen kauniit värit kertovat karua kieltään, kuinka kaukana mustavalkotelevisioon totutettu Suomen kansa oli aikansa Yhdysvalloista. Kuva piirtyy kauniisti. Selkeä ääniraita kestää vertailun. Ekstroissa Bonanzan esiaste, Fireside Theatre -jakso “Man on the Comstock” (24 min.), 20 min. haastattelu, pilotin vaihtoehtoloppu ja kuvagalleria. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Useita
Pääosissa: Lorne Green Pernell Roberts Dan Blocker Michael Landon
Tarina: Useita

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1959Kesto: 360 minuuttia
Julkaisija: Soul MediaKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
[18]
Kielletty alle 18-vuotiailta julkaisijan ilmoituksella. Tämä nimike on julkaistu ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta.
  EAN: 5709165712128

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Soul Media) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään