DVD - Arvostelu

Wrong Turn 2: Dead End DVD arvostelu kansi

Wrong Turn 2: Dead End

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Apocalypse-tositelevisiosarja palkkaa kuusi nuorta kilpailemaan ja selviytymään toisiaan vastaan. Länsivirginialaiseen metsään.sijoittuva, todellisille selviytyjähenkisille sarjoille ohimennen naureskeleva jää jo lähtöhetkellä miesvajaukseen, kun sarjaan vetonaulaksi palkattu Kimberly Caldwell (omalla nimellään) menettää henkensä jo alkutekstien rullauksen päätyttyä.

Sisäsiittoinen paikallisväestö ei edelleenkään katsele hyvällä ylimääräistä nuorisoa pelipaikoillaan, vaan tekee kaikkensa saadakseen ravintoympyränsä kohdilleen myös Ihmisjahti-elokuvan alkuperäisnimiseksi jätetyssä jatko-osassa.

Metsäkauhuelokuvien on ilmeisesti edelleen pakko alkaa automatkalla, automatkan pakko päättyä törmäykseen, ja törmäyksen pakko päättyä odotetusti. Sarjaa kuvaavan M:n päälleen pukema Battle Royale -paita paljastaa mistä esikuvat on noukittu. Henry Rollins sarjaa juontavana ex-armeijakoviksena sopii rooliinsa, mutta menettää uskottavuuttaan överiksi vedetyn kärjistämisen vuoksi. Muuten mennään seksistisen dialogin ja kauhuleffastereotyyppien ehdoilla.

Tyylitelty, ahdistava värimaisema. Harmaasävyisyys ja sopiva äärimmäisyyksien uupuminen korostavat samaa mielikuvaa. Score soi liikaa. Taustakaiuttimet tunkevat luonnon ääniä reippaasti. Ohjaajan ja kahden tähden kommenttiraita, käsikirjoittajien kommenttiraita, kolme koostetta (More Blood, More Guts: The Making of Wrong Turn 2”, ”On Location with P-Nut”, ”Making Gore Look Good”) ja traileri. (VA)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Joe Lynch
Pääosissa: Erica Leerhsen Henry Rollins Kimberly Caldwell Texas Battle
Tarina: Turi Meyer Al Septien Alan B. McElroy
Kuvaus: Robin Loewen
Musiikki: Bear McCreary

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2006Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.80*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 205787EAN: 6438044165050

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään