Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

The Mountain Between Us

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Kaksi ventovierasta Amerikan brittiä tipahtaa Kalliovuorille kokeilemaan selviytymistaitojaan tosipaikassa. Hopusta lähtenyt taival muuttuu pitkäksi marssiksi läpi erämaan, jonka aikana tuntuu tarjoutuvan hyvä tilaisuus molempien elämän ja tuntojen pureskeluun.

Elossa! -elokuvan pienimuotoista näytelmäversiota muistuttava elokuva yhyttää yhteen Idris Elban karskina aivokirurgina ja Kate Winsletin sitkeänä valokuvaajana, joiden täytyy yhdessä selvittää tiensä takaisin sivistyksen pariin. Eloonjäämisen tutut koitokset ja lupsakka tuttavuuden hierominen vuorottelevat komean kolkoissa maisemissa, mutta kokonaisuus ei vakuuta. Episodi on viihdyttävä, mutta ontto ja keinotekoinen.

Lopputulos on puheliaan itsetutkiskeleva seikkailu, joka tuntuu olevan kiinnostuneempi hahmojensa elämyksistä kuin selviytymisestä - tätä kuvittaa osuvasti kohtaus, jossa älypuhelinta käytetään GPS-kartturin sijaan MP3-soittimena. Kaikki tämä voisi toki tapahtua, mutta todennäköiseltä ei mikään tässä tunnu. Elokuva maistuu enemmän kliseiseltä roolileikiltä kuin purevalta todellisuudelta, joten genrensä merkkiteoksesta ei ole kyse.

Elokuva perustuu Charles Martinin samannimiseen romaaniin (2011).

Sisätilojen klaustrofobian ja lumen verhoamien jylhien maisemien välillä oskiloiva kuva on tunnelmallinen ja teknisesti tasokas. Toimintajaksoissa heräävä ääniraita uinuu pääosin jossakin dialogin ja lumipuhurin välimaastossa, mutta hoitaa silti tonttinsa mukiinmenevästi.

Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia kommentein (14 min.), traileri, kuvagalleria ja kolme koostetta (yht. 29 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Hany Abu-Assad
Pääosissa: Idris Elba Kate Winslet Dermot Mulroney Beau Bridges
Tarina: Chris Weitz J. Mills Goodloe
Kuvaus: Mandy Walker
Musiikki: Ramin Djawadi

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112742768

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Fox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään