Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Pirates!

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Kananlennon ja Wallace & Gromit -seikkailuiden tekijöiden uusin vaha-animaatioelokuva ottaa kiikariinsa sympaattisen joukon harmittomia merirosvoja jostakin päiväntasaajan tietämiltä. Leppoisan sotaisan joukkion tie vie yllättäen lämpimiltä kotivesiltä heidän arkkivihollisensa Englannin kuningattaren hoviin kun laivan kapteeni haistaa suuren aarteen. Esittelijänä vieraalla maaperällä toimii peräti itse Charles Darwinin, joten elokuvan historiankirjoitus on hyvän matkaa solmussa.

Hyväntuulinen ja viihdyttävä seikkailu veistelee vitsiä antaumuksella, ja monin paikoin onnistuneesti, mutta aivan tekijöiden aiempien teosten tasolle ei silti nousta. Elokuvan miljöö on luotu upean viitseliäästi ja tarina pyyheltää eteenpäin varmoin askelin, joten tarjolla on kuitenkin elämyksiä niin nuoremmille kuin varttuneemmillekin katsojille. Komea ja hauska elokuva, mutta ei aivan hervoton tapaus.

Mainio kuva toistaa vivahteikkaan ja tekstuureiltaan rikkaan animaation komeasti. Stop motion -tekniikalla toteutettu animaatio on ilahduttavan ilmeikästä, vauhdikasta ja pääosin myös sulavaa. Virkeä ääniraita, mutta jos hiuksia lähdetään halkomaan niin huulisynkka ei aivan yllä tietokoneanimaatioiden tasolle. Ekstroissa kohtuullinen ohjaaja Peter Lordin, tuottaja Jeff Newittin ja leikkaaja Justin Krishin kommenttiraita, hyvä making of (21 min.), kooste yhden kohtauksen luomisesta (8 min.) ja peli. Saatavana myös 3D Blu-raynä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Peter Lord
Pääosissa: Hugh Grant Martin Freeman Imelda Staunton David Tennant Jeremy Piven Brendan Gleeson Salma Hayek
Tarina: Gideon Defoe
Kuvaus: Charles Copping
Musiikki: Theodore Shapiro

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Ohjaaja Peter Lord näyttämönsä vieressä
Ohjaaja Peter Lord näyttämönsä vieressä

Tekniset tiedot

Vuosi: 2012Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5051160295879

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään