Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

The Sentinel

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Hyvä tiivistunnelmainen jännäri salaisen palvelun agenteista (Michael Douglas, Kiefer Sutherland ja Eva Longoria), jotka yrittävät estää presidentin salamurhan. Näppärästi rakennttu tarina etenee mukavan ripeällä otteella turhia kliseitä alleviivaamatta, ja myös hahmot ovat niin taustoiltaan kuin otteiltaankin ilahduttavan eläviä ja uskottavia. Poikkeuksellisesti myös elokuvan loppu pysyy hyvin kasassa, vaikka lyhyt panttivankitilanne aiheuttaakin hetkellisesti epäuskoisia huudahduksia.

Clint Eastwoodin salaliittojännäri "Tulilinjalla" on ilmeinen vertailukohta, mutta samalla on hauska huomata kuinka tarina muistuttaa myös samaan aikaan ilmestynyttä Harrison Fordin tähdittämää trilleriä "Taka-ajettu". Silti tämä on kiistatta itsenäinen elokuva, joka ei nojaa noihin elokuviin sen enempää kuin ne nojasivat aiempien elokuvien perintöön.

Teknisesti korkeatasoinen julkaisu. Kuva on kauttaaltaan vakuuttava ja sävykkään luonteva, mutta aivan kirkkaimpaan kastiin ei toiston terävyydessä päästä. Hyvin lievää värinää on myös hetkittäin nähtävissä. 5.1-kanavainen DTS-HD -ääniraita on aiheeseen sopien vähäeleisen vaikuttava, olematta kuitenkaan millään muotoa vaisu. Myös tilakuvaa viritellään.

Ekstroissa ohjaajan ja käsikirjoittaja/tuottaja George Nolfin triviatäytteinen kommenttiraita, hyviä poistettuja kohtauksia sekavassa järjestyksessä Nolfin kommentein (12 min.), kahden kohtauksen interaktiivinen vertailu, kaksi dokumenttia salaisesta palvelusta (yht. 21 min.), hyvä traileri asianmukaisen arvokkaasti tarjoiltuna (HD / DD5.1) ja kommenttiraitaa hieman toistava triviatekstitys. Ekstrat on tekstitetty suomeksi. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Clark Johnson
Pääosissa: Michael Douglas Kiefer Sutherland Eva Longoria Kim Basinger Martin Donovan
Tarina: George Nolfi Gerald Petievich
Kuvaus: Gabriel Beristain
Musiikki: Christophe Beck

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2006Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
MPEG-2 2.40*
Ääniraita: DTS HD 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 202922EAN: 7391772599995

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään