4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Ocean’s 8

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Hupihenkinen keikkakuvaus naiskoplasta, joka päättää puhaltaa 150 miljoonan dollarin arvoisen timanttikorun Met Galan punaiselta matolta.

Ocean’s Elevenin uusi tulkinta istuttaa Sandra Bullockin George Clooneyn ja Frank Sinatran aiemmin käyttämiin saappaisiin, mutta ei tallaa vanhoja polkuja kohti kasinoa. Uusi tiimi ottaa roolinsa sulavasti ja taitaa kuviot mallikkaasti, mutta järin uskottavaksi tai yllättäväksi tätä puhallusta ei voi kehua. Kyseessä on kuitenkin viihdyttävä popcorn-pätkä kunhan hoksottimet on valmis jättämään hyllylle.

Hyvä kuva näyttää välähdyksittäin komean erottelevalta ja on kauttaaltaan miellyttävän jäsentynyt. Väitetysti 3.4K:na kuvattu elokuva vaikuttaa 2K:na masteroidulta tarjoillen vuoron perään hitusen puuteroitua ja aavistuksen rosoista kuvaa, mutta vaakaantuen johonkin erinomaisen HD:n ja hyvän 4K:n välimaastoon. Kontrasti on näyttävästi kohdallaan, mutta väritoisto jättää sijaa hifistelylle. Seesteinen ääniraita luo tunnelmaa säästeliäästi, mutta elegantisti.

4K-version levy on tuttuun tapaan ekstraton, mutta boksista niin ikään löytyvä HD-version levy sisältää lisäaineiksi poistettuja kohtauksia ja kolme lyhyttä koostetta. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Gary Ross
Pääosissa: Sandra Bullock Cate Blanchett Anne Hathaway Mindy Kaling Sarah Paulson Awkwafina Rihanna Helena Bonham-Carter
Tarina: Gary Ross Olivia Milch
Kuvaus: Eigil Bryld
Musiikki: Daniel Pemberton

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2018Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112745905

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään