Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

The 5 Wave

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Tieteisteinijännäri amerikkalaisnuorista, jotka joutuvat ottamaan mittaa taivastaan varjostamaan tulevista muukalaisista. Luonnonvoimia ja ihmismieliä lähes yhtä helposti hallitsevat avaruusoliot osaavat myös tappaa koneet EMP-aseella ja ottaa ihmismuodon, joten nuorilla on kaikki genren haasteet edessään.

Asiallisen katu-uskottava nuorisojännäri luo miljöönsä uskottavasti ja esittelee genreensä helposti sujahtavat hahmot sympaattisesti. Turhan kriittisyyden jättää taakseen verrattain helposti vaikka ajoittain logiikkaa koetellaankin häpeilemättä ja teinidraama kukkii toisinaan väkevästi.

Nuorten näyttelijäkaarti on hyvä, ja sen taustajoukot asialliset Liev Schreiber, Ron Livingston ja Maria Bello etunenässä. Lopputuloksena on passelia genreviihdettä, joka stimuloi varovaisesti myös omien hoksottimien käyttöä juonellaan. Kokonaisuus maistuu silti ennen kaikkea hyvän TV-sarjan piloottiosalta, joka suorittaa alkuesittelyt, mutta jättää langanpäät viuhomaan ilmaan. Elokuva perustuukin Rick Yanceyn kirjoittaman kolmiosaisen kirjasarjan ensimmäiseen osaan.

Erinomainen kuva on viitseliäästi lavastettu, eikä tunnelmaa voi sen syyttää sen enempää klaustrofobiasta kuin kliinisyydestäkään. Ekstroissa keskinkertainen kommenttiraita (ohjaaja ja pääosan Chloë Grace Moretz), poistettuja kohtauksia (25 min.), mokia (3 min.), making of (14 min.) ja neljä koostetta (yht. 20 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: J Blakeson
Pääosissa: Chloe Grace Moretz Nick Robinson Ron Livingston Maggie Siff Alex Roe Maria Bello Maika Monroe Liev Schreiber
Tarina: Susannah Grant Akiva Goldsman Jeff Pinkner Rick Yancey
Kuvaus: Enrique Chediak
Musiikki: Henry Jackman

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162362579

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään