Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Bleed for This

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Nyrkkeilijä Vinny Pazienzan (Miles Teller) tositarinaan pohjautuva elokuva on hurja höyryjyrä, joka ei hidastele sen enempää vastustajan iskujen tulituksessa kuin lääketieteelisten todennäköisyyksienkään edessä. Dramatiikan taka-alalta löytyy mies, joka tässä ruumiillistaa kaikki urheiluelokuvien stereotyypit elävän uskottavasti, mutta ei juuri nouse niiden yläpuolelle.

Elokuva kronikoi Pazienzan tien kolminkertaiseksi maailmanmestariksi taipaleella, jolle mahtuu myös vakavasta onnettomuudesta selviytyminen. Miles Teller tekee vakaata jälkeä pääosassa ottaen roolinsa uskottavan vähin elein, mutta myös kliseitä liehitellen. Myös muu kaarti Aaron Eckhartista valmentajana Ciarán Hindsiin isukkina ja Pulmuset-sarjan Katey Sagaliin äitinä komppaavat elävästi.

Elokuvan ainoa heikkous on sen helppous: ihmeitä tapahtuu kun niitä tarvitaan, eivätkä vastoinkäymiset ole suvantoja kummempia. Tämä on hyvä elämän filosofia, mutta elokuvaan näin liukuva ote on jonkinasteinen kummajainen.

Hyvä terävä kuva käyttää oikeat kuvauspaikat edukseen, eikä jälki teknisestikään ole hullumpi. Läsnäoleva ääniraita herää eloon erityisesti otteluissa, joiden tunnelma välittyy vakuuttavasti - jos ei aivan huumaavasti - myös kotiteatteriin. Ekstroissa hyvä sarja poistettuja kohtauksia (12 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Ben Younger
Pääosissa: Miles Teller Aaron Eckhart Ciaran Hinds Katey Sagal
Tarina: Ben Younger Pippa Bianco Angelo Pizzo
Kuvaus: Larkin Seiple
Musiikki: Julia Holter Susan Jacobs

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031001411

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään