Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Hot Fuzz

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

"Shaun of the Dead":in tekijöiden poliisiparodia siirtää lontoolaisen superjeparin maalaiskylään, jonka rauhallisesta elämästä löytyy yllättävän paljon dramatiikkaa ratkottavaksi. Terävästi kirjoitettu komedia löytää herkullisesti huumoria poliisielokuvien kliseistä ja poskettomista sattumuksista - eikä pokka tai tyylitaju petä kertaakaan. Hauskin brittikomedia miesmuistiin, ja genreparodioiden joukossa puhdasta kultaa.

Kunnianhimoinen audiovisuaalinen toteutus saa nyt Blu-ray:llä arvoisensa kuosin. Kirkkaasti DVD:tä parempi kuva yltää kiitettävään terävyyteen ja näyttää väritoistoaan myöten kauttaaltaan levolliselta. Hanakan aggressiivinen ääniraita puhaltaa pölyt subbarista pienemmänkin tilaisuuden tullen ja liikkuu auttavasti myös tilassa.

Runsaissa ekstroissa mm. ohjaajan ja Quentin Tarantinon kommenttiraita, ohjaajan ja Simon Peggin kommenttiraita, kaksi näyttelijöiden kommenttiraitaa, oikeiden poliisien kommenttiraita, poistettuja kohtauksia, mokia, making of -henkisiä koosteita, trailereita, tv-spotteja, videoblogeja ja ohjaajan ensimmäinen poliisielokuva "Dead Right" (40 min.) dokkarin ja kahden kommenttiraidan kera. Sokerina pohjalle triviaa ja storyboardeja kuva-kuvassa-raitojen muodossa. Kaikkinensa levy tarjoaa reippaasti viihdykettä kokonaiseksi päiväksi. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Edgar Wright
Pääosissa: Simon Pegg Nick Frost Jim Broadbent Timothy Dalton
Tarina: Edgar Wright Simon Pegg
Kuvaus: Jess Hall
Musiikki: David Arnold

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2007Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204730EAN: 5050582731750

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään