4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Johnny English - Strikes Again

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Kolmas Johnny English -agenttiparodia iskee suoraan suoneen tarjoten jälleen kerran naftaliinista kaivettavalle sankarilleen uutta puuhaa. Nyt analogia-kauden agentti pääsee keskelle maukkaan suoraviivaisesti veisteltyä digitaalijännäriä, jossa tuuri korvaa vaivatta hoksottimet.

Hykerryttävän vetreä komedia on ehkä moninpaikoin ennalta-arvattava, eikä vähiten juonensa osalta, mutta sketsi toisensa jälkeen toimii vatsanpohjia myöten vaikka niitä osaisi odottaa. Pääosan Rowan Atkinson on yhtä lailla Mr. Beaninnä kuin Johnny Englishinä käsite ja mittapuu, jota vasten kaikkea hyväntuulisen itserakasta ilveilyä punnitaan, eikä mies tässäkään jätä kylmäksi. Kolmannen kerran tavattu elokuva-Johnny on yhtä aikaa tuttu ja tuore, elinvoimainen hupiralli, joka jättää jälkeensä sohvan täydeltä nauravia naamoja ja odotuksen saagan neljännestä osasta.

Erinomainen kuva ja ääni. Kuva ei ilmeisesti edusta aitoa 4K:ta, mutta vaikutelma on erehdyttävän terävä ja luonnollinen. HDR-väristoisto on mukavan luontevaa ja agenttileffaan asiallisen rikassävyistä. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita ja sarja koosteita näyttelijävalinnoista (yht. 12 min.), hahmosta (5 min.), VR-kohtauksesta (4 min.), leluista (6 min.), autoista (5 min.) ja kuvauksista (4 min.). Boksi sisltää myös elokuvan HD-version omalla levyllään ja samojen lisukkeiden kera. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: David Kerr
Pääosissa: Rowan Atkinson Ben Miller Olga Kurylenko Jake Lacy Emma Thompson
Tarina: William Davies
Kuvaus: Florian Hoffmeister
Musiikki: Howard Goodall

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Tekniset tiedot

Vuosi: 2019Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: DTS:X
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5053083180881

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään