DVD - Arvostelu

Kuningattaren sisar DVD arvostelu kansi

Kuningattaren sisar

The Other Boleyn Gir 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Hyvän historiallisen draaman merkki on se, jos jälkeenpäin kaivaa Grimbergin Kansojen historian esille ja alkaa verrata, noudattaako tarina totta vai tarua. Tässä tapauksessa totta, mutta aivan parhaimpaan tulokseen ei päästä hyvästä ohjausksesta, vetävästä käsikirjoituksesta ja teknisestä taituruudesta huolimatta.

Koskaan ei voi kyllin korostaa, kuinka paljon näyttelijän karisma vaikuttaa. Natalie Portman ei suinkaan pysty tekemään näin vaikeaa roolia kuin Anne Boleyn. Henrik VIII:n kuuluisa mestattu puoliso vaatisi hieman enemmän. Täytyykin ihmetellä, miksei sisko Maryn osaan otettua Scarlet Johanssonia muutettu brunetiksi ja vaihdettu osia. Kuninkaan rooli on tarkoituksella kirjoitettu lapsenomaiseksi sivulliseksi, joten Eric Banakaan ei voi auttaa.

Harmin paikka. Aihe on kuitenkin maailmanhistorian mielenkiintoisimpia, sillä nämä tapahtumat loivat pohjan neitsytkuningatar Elisabet I:n pitkälle hallintokaudelle. Kuninkaallista purppuraa pystyikin menestyksekkäästi kantamaan nainen, eikä tyhmiä prinssejä tarvinnut enää välttämättä sietää.

Kuva näyttää tarkalta ja ääniraita erottelee kelvollisesti, mutta koko ajan kuljetaan huikean BD-version jäljessä..Kuvasuhde ei ole 2.35:1, kuten takakansi kertoo. Ekstroissa 57 min. dokumentit, 23 min. poistettuja kohtauksia (mm. vaihtoehtoloppu) ja kommenttiraita. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Justin Chadwick
Pääosissa: Natalie Portman Scarlet Johansson Eric Bana
Tarina: Peter Morgan Philippa Gregory
Kuvaus: Kieran McGuigan
Musiikki: Paul Cantelon

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2008Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 206629 EAN: 6415750016685

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään