DVD - Arvostelu

El Mariachi/Desperado DVD arvostelu kansi

El Mariachi/Desperado

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Vaikka kyseiset väkivaltatanssit eivät aivan kiitettäviin tähtiin ylläkään, kyseessä on elokuvan teosta kiinnostuneiden must-hankinta.

Robert Rodriguez kertoo seikkaperäisesti ekstroissa, kuinka toimintaelokuvasta voidaan tehdä korkeatasoinen nk. shoestring -budjetilla. Tästä näkökulmasta molemmat tuotokset ovat hämmästyttäviä saavutuksia. El Mariachi on luovempi, Desperado näyttävämpi.

Edellinen on videolle kuvattuna toki rakeinen ja pehmeä, mutta kuvailmaisu tukee tarinan suttuista henkeä mukavasti. Ikävä kyllä kuvaa on kropattu alkuperäisestä 4:3-kuvaussuhteesta. Valikossa pitää muistaa painaa audioksi espanja, sillä muuten aloitat ohjaajan kommenttiraidan. Katso ehdottomasti 9 min. lyhytelokuva Bedhead (****), joka kuvaa mainiosti sisarusten välisiä suhteita.

Desperado jää sisältään ontoksi. Ohjaajan pioneeritöiden omintakeinen huumori painuu väkivallan taakse. Sliipattu, upea kuva ja todellinen action-ääni. Mukana on takaumia El Mariachiin. Biografiat, traileri, kommenttiraita, kaksi musiikkivideota ja toimintakohtauksen anatomiaa. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Robert Rodriguez
Pääosissa: Antonio Banderas

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1993/1995Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.66/1.7
Ääniraita: Dolby Surround
Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Egmont) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään